Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας: Πολύ καλά έπραξε ο Μητσοτάκης και αντικατέστησε την Παπακώστα – Κανένα νόημα η κριτική της

Τζαβάρας: Πολύ καλά έπραξε ο Μητσοτάκης και αντικατέστησε την Παπακώστα – Κανένα νόημα η κριτική της
Όταν κάποιος έρθει σε διάσταση απόψεων με τον πρόεδρο καλά θα κάνει να παραιτηθεί είπε ο κ.Τζαβάρας
Την θέση ότι πολύ ορθά έκρινε και πολύ καλά έπραξε που αντικατέστησε την Κατερίνα Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας ύστερα από την επίθεση της στον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ. Τζαβάρας.
«Εάν φτάσει ο οποιοσδήποτε βουλευτής σε ένα τέτοιο σημείο, ώστε να έλθει σε διάσταση απόψεων με τον πρόεδρο, καλά θα κάνει να αποχωρήσει και να παραιτηθεί» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Τζαβάρας.
«Θεωρώ ότι ο πρόεδρος έκανε πολύ καλά.
Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι ο κάθε βουλευτής, σε κάθε κόμμα, οφείλει να είναι προεδρικός, δηλαδή να υποστηρίζει τον πρόεδρο του κόμματός του, ο οποίος έχει αναδειχθεί με καταστατικές διαδικασίες.
Όταν μάλιστα ο δικός μας πρόεδρος, ο Κ.Μητσοτάκης, εκτός από την εμπιστοσύνη των μελών του κόμματος, δηλαδή των καταστατικών στοιχείων, που συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, έχει πάρει την ψήφο και ενός τόσο μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού, θεωρώ ότι είναι λαοπρόβλητος και δεν έχει κανένα νόημα να εμφανίζεται ο οποιοσδήποτε βουλευτής δημοσίως και να του υποδεικνύει πράγματα ή να του κάνει κάποια κριτική» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης