Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δανέλλης: Η κυβέρνηση στερείται ενός σχεδιασμού – Δεν θέλει τη συνεννόηση και τη συναίνεση

Δανέλλης: Η κυβέρνηση στερείται ενός σχεδιασμού – Δεν θέλει τη συνεννόηση και τη συναίνεση
Εάν όλα τα μέτρα έρθουν σε ένα νομοσχέδιο, δεν θα είναι εύκολο σε κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης να το στηρίξει είπε ο κ.Δανέλλης
Την θέση ότι η κυβέρνηση στερείται σχεδιασμού και ότι δεν έχει καμία διάθεση να έρθει σε συνεννόηση με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.
«Ο κόσμος αγωνιά για το πότε θα μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας.
Η κυβέρνηση φαίνεται ότι στερείται ενός σχεδιασμού και δεν έχει δείξει στην πράξη ότι θέλει την συνεννόηση και την συναίνεση» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Δανέλλης, ο οποίος υποστήριξε ότι  «αν έρθουν όλα τα μέτρα σε ένα νομοσχέδιο δεν θα είναι εύκολο σε κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης να το στηρίξει».
«Για να ξεφύγει η χώρα από την αέναη ανάγκη των δανεικών πρέπει να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να παραχθεί εθνικός πλούτος.
Να συνεννοηθούν όλοι ώστε να δημιουργηθεί ένα φιλικό στην επιχειρηματικότητα περιβάλλον.
Εδώ χρειάζεται και η συμβολή της αντιπολίτευσης» υπογράμμισε ο κ.Δανέλλης.
Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά ο κ.Δανέλλης εκτίμησε ότι «μια στρατηγική συμφωνία του Ποταμιού με την κίνηση των τριών πρέπει να θεωρείται δεδομένη».
Όσον αφορά την πιθανότητα συνεργασίας με την Δημοκρατική Συμπαράταξη ο κ.Δανέλλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, εάν, όπως είπε,  το ΠΑΣΟΚ αλλάξει αντίληψη και προχωρήσει στην δημιουργία ενός νέου φορέα σε αυτό τον χώρο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης