Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Στη ΝΔ του Μητσοτάκη η ακροδεξιά όχι μόνο διοικεί αλλά έχει και δικαίωμα άσκησης βέτο

Παππάς: Στη ΝΔ του Μητσοτάκη η ακροδεξιά όχι μόνο διοικεί αλλά έχει και δικαίωμα άσκησης βέτο
Ο Μητσοτάκης εμμένει στο μίγμα αριστερή παρένθεση, εμφυλιοπολεμικό μίσος, ακραίος νεοφιλελευθερισμός τόνισε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι στη ΝΔ του Μητσοτάκη η ακροδεξιά όχι μόνο διοικεί αλλά έχει και δικαίωμα άσκησης βέτο διατύπωσε ο υπ. Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς, αναφερόμενος στην καρατόμηση της Κατερίνας Παπακώστα λόγω της επίθεσης που εξαπέλυσε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.
«Στο στρατηγικό δίλημμα της ΝΔ ο κ.Μητσοτάκης απαντάει με εμφατικό τρόπο.
Αυτή τη στιγμή εμμένει στο μίγμα «αριστερή παρένθεση – εμφυλιοπολεμικό μίσος - ακραίος νεοφιλελευθερισμός.
Αυτός είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο αναπτύσσει την πολιτική του», τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Παππάς, προσθέτοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ έχει κάνει μια πάρα πολύ σαφή επιλογή.
«Την ακροδεξιά που ο κ. Σαμαράς την έφερε στη ΝΔ και την έβαλε στην προθήκη, ο κ. Μητσοτάκης την έχει βάλει στη διοίκηση της ΝΔ και μάλιστα και με δικαίωμα άσκησης βέτο» τόνισε ο κ.Παππάς, υπογραμμίζοντας ότι «ο κ.Μητσοτάκης τώρα καλείται να εξηγήσει και στον παραζαλισμένο κόσμο που παρακολουθεί τη ΝΔ γιατί επιμένει σε αυτή τη στρατηγική και γιατί δεν θα ψηφίσει τα θετικά μέτρα που η δική μας σκληρή διαπραγμάτευση πέτυχε να αποτυπώσει».
 «Η κεντρική, στρατηγική επιλογή του κ. Μητσοτάκη και της ομάδας του είναι ακριβώς ο σφικτός εναγκαλισμός με τις ακραίες φωνές της ακροδεξιάς και του μίσους που έρχεται από πολύ παλιά στην ελληνική πολιτική ιστορία, παντρεμένος με ακραίες νεοφιλελεύθερες συνταγές που δεν χάνει ευκαιρία να διατυπώνει.
Οποιοσδήποτε μετριοπαθής ψηφοφόρος μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του» επεσήμανε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης