Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρούγκαλος: Δεν θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα για το 2017, 2018 – Μέσα στο Μάιο η αξιολόγηση

Κατρούγκαλος: Δεν θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα για το 2017, 2018 – Μέσα στο Μάιο η αξιολόγηση
Το σημαντικό είναι να αναστραφεί η λιτότητα, να γυρίσουμε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης είπε ο κ.Κατρούγκαλος
Τη διαβεβαίωση πως δεν θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα για το 2017 και για το 2018 παρείχε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ, Γ. Κατρούγκαλος, ο οποίος εκτίμησε πως εντός του Μαΐου θα κλείσει η αξιολόγηση.
«Πιστεύω ότι μέσα στον Μάιο θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση γιατί το πολιτικό σκέλος της απόφασης είναι δεδομένο.
Δεν είναι χωρίς σημασία το τεχνικό κομμάτι που έχει απομείνει, αλλά όταν υπάρχει μια συμφωνία στο πολιτικό, πάντοτε ακολουθεί η συμφωνία και στο τεχνικό επίπεδο» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Κατρούγκαλος, ο οποίος επεσήμανε πως «η συμφωνία της Μάλτας είναι θετική επειδή εξασφάλισε ότι για το 2017 και το 2018 δεν θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα, άρα η οικονομία θα μπορέσει να ξαναξεκινήσει».
«Το σημαντικό είναι αναστραφεί η λιτότητα, να γυρίσουμε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να μοιράζουμε πια όχι τα βάρη της κρίσης αλλά τα οφέλη από την ανάπτυξη» είπε ο κ.Κατρούγκαλος, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα νέα μέτρα θα περάσουν από τη Βουλή.
«Αποτελούν – υπό τις παρούσες συνθήκες- τον καλύτερο δυνατό συμβιβασμό, τον πιο έντιμο συμβιβασμό» τόνισε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης