Τελευταία Νέα
Πολιτική

Περιοδεία Μητσοτάκη σε Βέροια, Νάουσα την Κυριακή 23/4 – Στο επίκεντρο η καθημερινότητα του πολίτη

Περιοδεία Μητσοτάκη σε Βέροια, Νάουσα την Κυριακή 23/4 – Στο επίκεντρο η καθημερινότητα του πολίτη
Την Κυριακή ο κ.Μητσοτάκης θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τα 195 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Νάουσας
Περιοδεία στη Βέροια και στη Νάουσα θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή 23/4 ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για να βρεθεί πιο κοντά στην κοινωνία και στα προβλήματα της.
Απώτερος στόχος του κ.Μητσοτάκη είναι να αφουγκραστεί τα προβλήματα των πολιτών και να ξεδιπλώσει το πολιτικό σχέδιο της ΝΔ, «ποντάροντας» μεταξύ άλλων στο ότι μια μεγάλη «πληγή» για την κυβέρνηση είναι η βαριά και δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών.
Ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί το πρωί της Κυριακής στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 195 χρόνων από το Ολοκαύτωμα της Νάουσας και στη συνέχεια θα ξεναγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας, ενώ θα επισκεφθεί το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Σπίτι της Βεργίνας «Πρωτοβουλία για το Παιδί», που είναι αφοσιωμένο στην προστασία και τη φροντίδα παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο.
 Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί κτηνοτροφική μονάδα στη Βέροια, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες στο κέντρο της πόλης.
 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης