Πολιτική

Γκιουλέκας: Χρεοκοπημένη σε αξιοπιστία η κυβέρνηση – Ο λαός πληρώνει τις αποτυχίες της

Γκιουλέκας: Χρεοκοπημένη σε αξιοπιστία η κυβέρνηση – Ο λαός πληρώνει τις αποτυχίες της
Δεν πρέπει οι ακραίες δυνάμεις να φτάσουν να «φλερτάρουν» με την εξουσία είπε ο κ.Γκιουλέκας αναφερόμενος στις εκλογές στην Ευρώπη
Για χρεοκοπημένη σε αξιοπιστία κυβέρνηση, τις αποτυχίες της οποίας πληρώνει ο ελληνικός λαός έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Κ.Γκιουλέκας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει κανέναν προσανατολισμό.
«Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η κυβέρνηση έχει χρεοκοπήσει σε αξιοπιστία.
Φταίει η κακιά μας κυβέρνηση, η οποία δυστυχώς δεν έχει κανέναν προσανατολισμό.
Οδηγεί τη χώρα σε συνεχείς αποτυχίες και τα αποτελέσματα, τις συνέπειες των αποτυχιών, τις πληρώνει ο βαθύτατα χειμαζόμενος ελληνικός λαός με νέες επιβαρύνσεις» υποστήριξε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Γκιουλέκας, τονίζοντας ότι «ο ελληνικός λαός πληρώνει τις τραγικές συνέπειες απ' αυτή την παταγώδη αποτυχία των κυβερνήσεων του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου.
Ερωτηθείς για τις εκλογικές αναμετρήσεις με αφορμή και τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία (ο α’γύρος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 23/4) ο κ.Γκουλέκας υποστήριξε πως «δεν πρέπει οι ακραίες δυνάμεις να φτάσουν να «φλερτάρουν» με την εξουσία».
«Ελπίζω να επικρατήσει η σύνεση των Ευρωπαίων πολιτών, οι οποίοι δεν θα επιτρέψουν σε τέτοιου είδους δυνάμεις να πάρουν στα χέρια τους την εξουσία» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης