Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς : Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος για την Ελλάδα λόγω της διαφωνίας ΔΝΤ - Γερμανίας

Παππάς : Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος για την Ελλάδα λόγω της διαφωνίας ΔΝΤ - Γερμανίας
«Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος, επειδή ΔΝΤ και Γερμανία έχουν μία σαφώς διατυπωμένη διαφωνία επί του ελληνικού χρέους», τόνισε ο Ν. Παππάς
Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, επειδή ΔΝΤ και Γερμανία έχουν μία σαφώς διατυπωμένη διαφωνία για το ελληνικό χρέος, δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, από τον Αρχάγγελο Πέλλας.
Απαντώντας σε ερώτηση τι μπορεί να περιμένει η Ελλάδα από την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ, ο κ. Παππάς τόνισε πως ήδη «διαμορφώνεται ένα κλίμα, το οποίο επιβεβαιώνει αυτό που η ελληνική κυβέρνηση ισχυρίζεται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ότι η Ελλάδα και πετυχαίνει στους στόχους και μέσα στις προγραμματικές προτεραιότητες αυτής της κυβέρνησης αναδεικνύεται η δυνατότητα της εθνικής οικονομίας να περάσει στη σφαίρα της βιώσιμης ανάπτυξης».
Παράλληλα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σημείωσε πως είναι βέβαιο ότι θα εκπλήξουν τους πάντες τα αποτελέσματα που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα για το πρωτογενές πλεόνασμα και πρόσθεσε: «Δεν θα πρέπει να επιτραπεί σε διαφωνίες, οι οποίες είναι και ευθαρσώς διατυπωμένες μεταξύ των θεσμών να καθυστερήσουν τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αξιολόγησης.
Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος, επειδή ΔΝΤ και Γερμανία έχουν μία σαφώς διατυπωμένη διαφωνία επί του ελληνικού χρέους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης