Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιάρας: Ελπίζω η κυβέρνηση να μην ταυτίζεται με το καθεστώς Maduro

tags :
Τσιάρας: Ελπίζω η κυβέρνηση να μην ταυτίζεται με το καθεστώς Maduro
Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ επιτίθεται στην κυβέρνηση λόγω της απόρριψης του αιτήματος για σύγκληση της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής με αντικείμενο συζήτησης τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα
Εναντίον της κυβέρνησης έβαλε η ΝΔ δια στόματος του γραμματέα της ΚΟ, Κώστα Τσιάρα, με αφορμή την απόρριψη του αιτήματός της για σύγκληση της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής και αντικείμενο συζήτησης τις δραματικές εξελίξεις στη Βενεζουέλα.
Ο κ. Τσιάρας καταλόγισε στην ελληνική κυβέρνηση ότι αποφεύγει οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με όσα διαδραματίζονται στη Βενεζουέλα επειδή όπως υπαινίχθηκε διατηρεί καλές σχέσεις με το καθεστώς Maduro.
Ο ίδιος μάλιστα χαρακτήρισε «κοινοβουλευτικά απαράδεκτη» την άρνηση από πλευράς του προέδρου της Επιτροπής, Κώστα Δουζίνα που χρησιμοποίησε ένα απόσπασμα από το πολιτικό δράμα του Σαίξπηρ «Ερρίκος ο 4ος, που αναφέρεται στη συμβουλή του βασιλιά Ερρίκου προς το γιο του Φίλιππο.
«Η άρνηση της κυβέρνησης συνιστά για άλλη μία φορά μια απαράδεκτη κοινοβουλευτική πρακτική. Φαίνεται ότι οποιαδήποτε συζήτηση αφορά στη Βενεζουέλα, προφανώς αντιμετωπίζεται με άρνηση από την πλευρά της κυβέρνησης.
Δεν θέλω να πιστεύω βεβαίως ότι η ίδια ταυτίζεται με το καθεστώς Mauro» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάρας.
«Στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει δικτατορία, υπάρχει κρίση και σύγκρουση» δήλωσε στο μεταξύ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας με την Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενουζέλας, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο οποίος έχει εκφραστεί με θερμά λόγια τα επιτεύγματα της λατινοαμερικανικής χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης