Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραμανλή (ΝΔ) για Πετρούνια: Επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά, ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στους κρίκους

Καραμανλή (ΝΔ) για Πετρούνια: Επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά, ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στους κρίκους
Τι δήλωσε η αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ, Άννα Καραμανλή, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυμναστικής από τον Λ. Πετρούνια
«Ο κορυφαίος αθλητής μας, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά, ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στους κρίκους, σηκώνοντας την Ελλάδα στο υψηλότερο σκαλί», δήλωσε η αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ, βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άννα Καραμανλή, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυμναστικής από τον Λευτέρη Πετρούνια.
Η κ. Καραμανλή υπογράμμισε «σπουδαία ημέρα η σημερινή για την Ενόργανη Γυμναστική.
Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυμναστικής, σκόρπισε και πάλι στιγμές χαράς σε όλους τους Έλληνες.
Ο κορυφαίος αθλητής μας, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά, ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στους κρίκους, σηκώνοντας την Ελλάδα στο υψηλότερο σκαλί.
 Συγχαίρουμε τον Έλληνα Ολυμπιονίκη και του ευχόμαστε να συνεχίσει να προσφέρει σπουδαίες διακρίσεις στην πατρίδα μας».
Και πρόσθεσε ότι  «πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, και στον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, που κατέλαβε την έκτη θέση και απέδειξε ότι η συστηματική δουλειά που γίνεται διαχρονικά στο άθλημα, εξακολουθεί να αποδίδει καρπούς.
Το μέλλον του ανήκει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης