Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης: Μεγάλη ανακούφιση για τους δημοκράτες της Ευρώπης, τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών

Λυκούδης: Μεγάλη ανακούφιση για τους δημοκράτες της Ευρώπης, τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών
Ο βουλευτής του Ποταμιού επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για τη «μεγάλη καθυστέρηση» στο κλείσιμο της β' αξιόλογησης
«Πολύ μεγάλη ανακούφιση για όλους τους δημοκράτες της Ευρώπης, τους φιλοευρωπαϊστές, τους ανθρώπους της Αριστεράς», χαρακτήρισε ο Σπύρος Λυκούδης τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών.
Όπως είπε ο βουλευτής του Macron, καθώς η «πρωτιά του Macron και με ένα διαμορφωμένο με βεβαιότητα δημοκρατικό μέτωπο στο β' γύρο, που δεν θα επιτρέψει σε ακροδεξιές, φιλορατσιστικές, ξενοφοβικές δυνάμεις να αμαυρώσουν την Γαλλική Δημοκρατία».
«Το μήνυμα των Γάλλων ψηφοφόρων είναι η υποστήριξη της ευρωπαϊκής πορείας της Γαλλίας και συνολικά η υποστήριξη της ανάγκης για μια πιο σύγχρονη, πιο δίκαιη και πιο δημοκρατική Ευρώπη», τόνισε.
Κατά τ' άλλα, ο βουλευτής με το Ποτάμι, επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για τη «μεγάλη καθυστέρηση» στο κλείσιμο της β΄ αξιόλογησης.
«Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το πόσο λάθος ήταν» ανέφερε και προσέθεσε: «Έφτασε σε ένα σημείο σήμερα (η κυβέρνηση) να αποδέχεται όλα όσα θα μπορούσε να αποδεχθεί πριν από ένα χρόνο, χωρίς να έχει υποβοηθήσει εξ αντικειμένου την καταβύθιση της χώρας σε ακόμα μεγαλύτερα οικονομικά αδιέξοδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης