Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του – Έχουμε μεγάλη επιρροή στους εκσυγχρονιστές

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του – Έχουμε μεγάλη επιρροή στους εκσυγχρονιστές
Η επικράτηση Macron ήταν μια νίκη για μια δικαιότερη Ευρώπη υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Την θέση ότι το Ποτάμι δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο του διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα του έχει μεγάλη επιρροή στους εκσυγχρονιστές.
«Δεν θέλαμε να φτιάξουμε ένα κόμμα σαν όλα τα άλλα, μια «επιχείρηση» που χρηματοδοτείται από το Δημόσιο.
Το Ποτάμι έχει μια μεγάλη επιρροή στους εκσυγχρονιστές, στους νέους και στους λογικούς αυτής της κοινωνίας» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Θεοδωράκης, υπογραμμίζοντας πως απαιτείται η συγκρότηση ενός μεγάλου κινήματος στο πολιτικό κέντρο και ότι είναι απαραίτητη μια ανοιχτή διαδικασία εκλογής αρχηγού από τη βάση.
«Εμείς είμαστε με αυτούς που θέλουν να εκσυγχρονίσουν το πολιτικό σύστημα, όμως δεν μπαίνουμε σε παζάρια, και θέτουμε δημοσίως τα θέματα» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Όσον αφορά την πορεία της χώρας είπε ότι «πρέπει να έχει πρωτογενή πλεονάσματα».
«Η εποχή που δανειζόμασταν να τελειώσει και να μεγαλώσει η φορολογική πίτα» ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα χρεοκόπησε γιατί κυριάρχησε το κομματικό κράτος»
«Πρέπει να δώσουμε μια μάχη εναντίον των μικρών και των μεγάλων Λεπέν της πολιτικής.
Που μερικούς έχουμε και στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης τονίζοντας πως μετά τις γερμανικές εκλογές εμείς πρέπει να έχουμε μια ρεαλιστική πρόταση, διότι η Ευρώπη θα αρχίσει να συζητά τα σημαντικά.
Ως προς την επικράτηση του Macron στη Γαλλία ο κ.Θεοδωράκης είπε ότι ήταν μια νίκη για μια δικαιότερη Ευρώπη, υπογραμμίζοντας για τον δεύτερο γύρο ότι η ακροδεξιά «είναι διάβολος» ενώ επιβεβαίωσε ότι το Ποτάμι έχει κομματικές επαφές με τους συνεργάτες του Macron.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης