Πολιτική

Εν μέσω έντασης συνεδριάζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – Απαντήσεις Γεννηματά σε όσους την αμφισβητούν

tags :
Εν μέσω έντασης συνεδριάζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – Απαντήσεις Γεννηματά σε όσους την αμφισβητούν
Στις 13:00 στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή η συνεδρίαση
Απαντήσεις στην ένταση που υπήρξε το περασμένο Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αλλά και στην αμφισβήτηση που δέχθηκε για τους χειρισμούς της αναμένεται να δώσει σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 13:00 μετά το μεσημέρι στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.
Η κα.Γεννηματά δεν αποκλείεται να ανακοινώσει ακόμα και έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας έτσι μια θεσμική απάντηση σε όσους θεωρεί ότι την υποσκάπτουν και παράλληλα εμποδίσουν τη διεύρυνση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στ. Ξεκαλάκης και ο ευρωβουλευτής Ν. Ανδρουλάκης κατήγγειλαν την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι δεν επιθυμεί τη δημιουργία ενός νέου κεντρώου προοδευτικού φορέα, αλλά αυτό που θέλει είναι να πραγματοποιήσει ένα ελεγχόμενο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκειμένου να παραμείνει πρόεδρός της.
Μάλιστα ο κ.Ανδρουλάκης είχε προτείνει το συνέδριο της ΔΗΣΥ να είναι ανοικτό και στο Ποτάμι και στην Ώρα Αποφάσεων των Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη, υπογραμμίζοντας ότι αυτό είναι που επιθυμεί η βάση, δηλαδή την επανένωση του χώρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης