Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Στόχος ο ενιαίος σοσιαλδημοκρατικός φορέας

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Στόχος ο ενιαίος σοσιαλδημοκρατικός φορέας
Από το συνέδριο πρέπει να υπάρξει μια πολιτική και προγραμματική πρόταση υπέρβασης της κρίσης είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Την θέση ότι στόχος είναι ο ενιαίος σοσιαλδημοκρατικός φορέας διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος αναφερόμενος στις διεργασίες στον χώρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της κεντροαριστεράς.
Κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη βόρεια Ελλάδα ο κ.Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι υπάρχει η ανάγκη της ανανέωσης και της ενότητας για να επιτευχθεί η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.
«Στόχος είναι ο ενιαίος σοσιαλδημοκρατικός φορέας και στην κατεύθυνση αυτή πρέπει να οδηγεί το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Από το Συνέδριο που θα γίνει στις 30 Ιουνίου με 2 Ιουλίου πρέπει να υπάρξει μία πολιτική και προγραμματική πρόταση υπέρβασης της κρίσης αλλά και να γίνουν τα βήματα προς τα εμπρός σε όλα τα επίπεδα με υπερβατικές κινήσεις» είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε πως ότι οι σοσιαλδημοκρατικές δυνάμεις σε όλη την Ε.Ε. δεν έχουν αναπτύξει αυτά τα χρόνια πολιτικές ευρωπαϊκές ολοκλήρωσης, τονίζοντας ότι απαιτούνται ηγέτες με όραμα που θα την προωθήσουν ταυτοχρόνως με μία πολιτική ανάπτυξης και όχι δογματικής λιτότητας.
Όσον αφορά το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών, ο κ.Θεοχαρόπουλος είπε ότι πρέπει να ηττηθεί η ακροδεξιά στον δεύτερο γύρο των εθνικών εκλογών και να στηριχθεί ο Marcon από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης