Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Ουδείς βάζει θέμα προεδρίας Γεννηματά – Κάποιοι δεν ακούν και κουνούν το δάχτυλο

Ανδρουλάκης: Ουδείς βάζει θέμα προεδρίας Γεννηματά – Κάποιοι δεν ακούν και κουνούν το δάχτυλο
Θέλουμε ανοιχτό συνέδριο στο οποίο θα μετέχουν νέοι άνθρωποι και άνεργοι και όχι κομματικά στελέχη είπε ο ευρωβουλευτής της Ελιάς
Την θέση ότι ουδείς βάζει θέμα προεδρίας της Φώφης Γεννηματά διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της Ελιάς, Ν. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στην ένταση που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ κατόπιν της έντασης που καταγράφηκε το περασμένο Σάββατο στις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm o κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έχει κλιμακωθεί η αντιπαράθεση στο εσωτερικό του κόμματος, και ενώ αναμένεται η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ όπου δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
«Δεν έχω καταλάβει το λόγο της κλιμάκωσης αυτής της αντιπαράθεσης με non paper που κάνουν λόγο για Δούρειους Ίππους.
Εγώ δεν έχω απαντήσει σε αυτές τις ύβρεις» είπε ο κ.Ανδρουλάκης, τονίζοντας πως αυτοί που προκηρύσσουν Συνέδριο τη δεδομένη χρονική στιγμή θα πρέπει να εξηγήσουν τι είδους συνέδριο θα είναι αυτό.
Ο κ.Ανδρουλάκης είπε ότι χρειάζεται ανανέωση πολιτικού ήθους, προσώπων και προγράμματος και τόνισε πως η διαδικασία του Συνεδρίου χρειαζόταν περισσότερη τόλμη.
«Κάποιοι δεν ακούν και κουνούν το δάχτυλο.
Η λογική του «μη μιλάτε» είναι καθεστωτική λογική.
Θέλουμε ανοιχτό Συνέδριο στο οποίο θα μετέχουν νέοι άνθρωποι, άνεργοι κτλ και όχι ένα Συνέδριο που πάνω από το 50% θα είναι κομματικά στελέχη.
 Είναι λάθος στρατηγική» είπε ο κ.Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι την ώρα που γίνεται μια προσπάθεια ενοποίησης της κεντροαριστεράς, δεν γίνεται κάποιοι να κουνούν το δάχτυλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης