Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Ο Τσίπρας έχει καταδικάσει τον ελληνικό λαό στην ανέχεια και έχει ξεπουλήσει τον εθνικό πλούτο της χώρας

Μιχαλολιάκος:  Ο Τσίπρας έχει καταδικάσει τον ελληνικό λαό στην ανέχεια και έχει ξεπουλήσει τον εθνικό πλούτο της χώρας
«Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι υπέρ της σταδιακής επιστροφής στο Εθνικό νόμισμα με την θέληση του Ελληνικού Λαού και κυρίως της επιστροφής στην Εθνική παραγωγή και την αυτάρκεια»
Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1.
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταδικάσει τον ελληνικό λαό στην ανέχεια και έχει ξεπουλήσει τον εθνικό πλούτο της χώρας», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.
Αναφορικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης σημείωσε πως αυτό γίνεται με την ψήφιση από την πλευρά της συγκυβέρνησης σκληρών μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρώ, «τα οποία μάλιστα ο Τσίπρας θεωρεί... ανώδυνα!»
«Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την άλλη θα καταψηφίσει, αλλά θα εφαρμόσει τα επώδυνα μνημονιακά μέτρα. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής και μόνη λύση αποτελεί η καταγγελία και ο λογιστικός έλεγχος του επαχθούς χρέους», συνέχισε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής.
«Η ευρωζώνη είναι ένας "Τιτανικός" και μόνοι όσοι βγουν από αυτήν θα σωθούν.
Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι υπέρ της σταδιακής επιστροφής στο Εθνικό νόμισμα με την θέληση του Ελληνικού Λαού και κυρίως της επιστροφής στην Εθνική παραγωγή και την αυτάρκεια», τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος.
Αναφορικά με τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημείωσε ότι στον β΄ γύρο μάχεται από την μια ο Macron, ένας σκληρός τραπεζίτης, ο οποίος είναι επιλογή του Schaeuble  και από την άλλη η Le Pen ως εκπρόσωπος των Πατριωτικών δυνάμεων και του Εθνικού κράτους ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης