Πολιτική

Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ είναι ζωντανό κόμμα – Το θέμα είναι πώς θα πάμε στην ένωση της κεντροαριστεράς

Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ είναι ζωντανό κόμμα – Το θέμα είναι πώς θα πάμε στην ένωση της κεντροαριστεράς
Επιτομή του ψέματος και της θρασύτητας χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο κ.Λοβέρδος
Την θέση πως το ΠΑΣΟΚ είναι ένα ζωντανό κόμμα και ότι το πρόβλημα είναι πως «θα πάμε σε κάτι που θέλουμε και δεν έγινε, δηλαδή την ένωση της κεντροαριστεράς» διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Αν. Λοβέρδος αναφερόμενος στην ένταση και αναταραχή που καταγράφεται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ την τελευταία εβδομάδα.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm και στον απόηχο των ανακοινώσεων της Φώφης Γεννηματά για έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο κ.Λοβέρδος υποστήριξε ότι έχει καλές σχέσεις με τη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ενώ ερωτηθείς αν θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος απάντησε πως το θέμα αυτό έχει κλείσει.
Ο κ.Λοβέρδος, αναφερόμενος στην χθεσινοβραδινή τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «επιτομή του ψέματος και της θρασύτητας», ενώ υποστήριξε ότι η επόμενη Βουλή θα πρέπει να διερευνήσει την περίοδο Βαρουφάκη, τα capital controls τη μη τιμολόγηση φαρμάκων το 2015 καθώς και τα χρηματικά ποσά που δίνονται για τους πρόσφυγες-μετανάστες.
Αναφερόμενος στην υπόθεση Παπαντωνίου ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως το θέμα ήρθε στη Βουλή και υπάρχει εισήγηση ότι το κοινοβούλιο είναι αναρμόδιο και το θέμα θα πρέπει να επιστρέψει στη δικαιοσύνη ενώ ερωτηθείς για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, είπε πως «το ΠΑΣΟΚ είχε την πρωτοβουλία για τη δίωξη του πρώην υπουργού».
Ο κ.Λοβέρδος είπε πως το σημερινό ΠΑΣΟΚ έχει καθαρό μητρώο και χαρακτήρισε τον Κώστα Σημίτη ως έναν από τους καλύτερους πρωθυπουργούς της χώρας λέγοντας ότι έχει πολλά σημαντικά πράγματα για τη χώρα στο βιογραφικό του, όπως την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ.
Ερωτηθείς αν ο Κώστας Σημίτης έχει θέση στο πολιτικό σκηνικό, ο κ.Λοβέρδος απάντησε πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει κάνει την πορεία του.
«Θα πρέπει να λέει τις απόψεις του και εμείς να προβληματιζόμαστε από αυτές» είπε ο κ.Λοβέρδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης