Τελευταία Νέα
Πολιτική

Για τις τελευταίες θερμές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τον Κ. Σημίτη η Φώφη Γεννηματά

Για τις τελευταίες θερμές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τον Κ. Σημίτη η Φώφη Γεννηματά
Τη συνάντηση ζήτησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σημίτη είχε νωρίτερα σήμερα το πρωί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
Τη συνάντηση, η οποία έγινε στο γραφείο του κ.Σημίτη στη Βουλή, φέρεται να ζήτησε η κα.Γεννηματά προκειμένου να τον ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ιδιαίτερα ύστερα από τα τελευταία θυελλώδη 24ωρα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ που οδήγησαν την κα.Γεννηματά να προκηρύξει έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το ερχόμενο φθινόπωρο.
Παράλληλα αναφέρεται ότι η κα.Γεννηματά ενημέρωσε τον πρώην πρωθυπουργό και για τις εξελίξεις αλλά και για το σχεδιασμό της Δημοκρατικής Συμπαρατάξης για τη συγκρότηση ενιαίου πολιτικού φορέα.
Σημειώνεται ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η κα.Γεννηματά υπογράμμισε ότι «η εσωστρέφεια δεν θα συνεχιστεί», ανακοίνωσε ουσιαστικά την καθαίρεση του γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος και τη διοργάνωση έκτακτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, «το συντομότερο δυνατόν» και τόνισε ότι το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου - 2 Ιουλίου, όπως είχε συμφωνηθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης