Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Ο πιο μνημονιακός πρωθυπουργός ο Τσίπρας – Έχει προσδέσει περισσότερο τη χώρα σε μνημόνια

Χατζηδάκης: Ο πιο μνημονιακός πρωθυπουργός ο Τσίπρας – Έχει προσδέσει περισσότερο τη χώρα σε μνημόνια
Η χθεσινή συνέντευξη Τσίπρα ήταν η πιστοποίηση της αποτυχίας της κυβέρνησης είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πιο μνημονιακός πρωθυπουργός και ότι είναι αυτός που έχει προσδέσει περισσότερο τη χώρα σε μνημόνια διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης.
Σε δηλώσεις στο Real Fm ο κ.Χατζηδάκης και αναφερόμενος στην χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού, είπε πως «ήταν η πιστοποίηση της αποτυχίας της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού διότι έχουμε μία κυβέρνηση η οποία ασχολείται πάρα πολύ περισσότερο με τα λόγια και τα επικοινωνιακά τρικ από ότι ασχολείται με αυτή καθ’ αυτή τη διακυβέρνηση της χώρας».
«Όλοι ξέρουμε ότι τα μέτρα που έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή είναι τα μέτρα τα οποία είχαν συζητηθεί ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο.
Τα μέτρα για το αφορολόγητο, τα μέτρα για τις συντάξεις, τα μέτρα τα οποία ουσιαστικά σηματοδοτούν ένα τέταρτο μνημόνιο.
Και αυτά τα μέτρα, τελικά, φέρνει ο πρωθυπουργός, ενώ με την καθυστέρηση η οικονομία έχει ξαναπέσει στο πηγάδι της ύφεσης, έχουν αυξηθεί παραπάνω τα κόκκινα δάνεια, έχουμε περαιτέρω εκροή καταθέσεων.
Και να σας πω και κάτι, επειδή τον άκουσα να αναφέρεται στην Μπαρτσελόνα και τον Πανελευσινιακό.
Θα έλεγα ότι η τακτική που ακολούθησε στη διαπραγμάτευση ήταν τακτική «Βραδυποριακού» και τα αποτελέσματα, ήταν αποτελέσματα «Ταλαιπωριακού» για τους Έλληνες πολίτες, διότι αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η ταλαιπωρία, πράγμα το οποίο το αισθάνεται ο καθένας στο νοικοκυριό του» είπε ο κ.Χατζηδάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης