Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Πληρώνουμε το τίμημα της καθυστέρησης χωρίς να κερδίσουμε τίποτε ουσιαστικό

Θεοχάρης: Πληρώνουμε το τίμημα της καθυστέρησης χωρίς να κερδίσουμε τίποτε ουσιαστικό
Ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός «εφαρμόζουν ένα πρόγραμμα που λένε ότι δεν το πιστεύουν, αλλά όταν αυτό το πρόγραμμα φέρνει αποτέλεσμα, επιχαίρουν»
«Τα δύσκολα και τα βαριά μέτρα, αυτά που επιβαρύνουν την τσέπη του πολίτη, τα έχασε η κυβέρνηση και είναι υπόλογη.
Πληρώνουμε συγχρόνως δύο τιμήματα: Το τίμημα της καθυστέρησης και της ύφεσης, αλλά και το ότι δεν κερδίσαμε τίποτε ουσιαστικό ως αντάλλαγμα», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ 105.8, στη Μαρία Γεωργίου και τον Γιώργο Πίκουλα.
Και συνέχισε λέγοντας ότι «τα μέτρα αυτά δίνουν πολιτικό χρόνο πολύτιμο στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, αν και περιγράφουν μια στροφή 180 μοιρών από όσα έχουν πει στην καριέρα τους.
Εφαρμόζουν ένα πρόγραμμα που λένε ότι δεν το πιστεύουν, αλλά όταν αυτό το πρόγραμμα φέρνει αποτέλεσμα, επιχαίρουν».
«Η συμφωνία βαίνει στο τέλος της και μένει να διευθετηθούν οι μικρολεπτομέρειες» εκτίμησε ο κ. Θεοχάρης ενώ υπογράμμισε ότι «η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές που αποσόβησαν οι διαπραγματεύσεις διαδοχικών κυβερνήσεων, πέφτει στον βωμό της συμφωνίας χάριν του στόχου που τώρα πια έχει θέσει ο πρωθυπουργός να βγούμε από τα μνημόνια εφαρμόζοντάς τα, όχι σχίζοντάς τα».
Σχολιάζοντας τη γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης, επεσήμανε ότι το πολιτικό προσωπικό έχει βρει την εύκολη λύση:
«Ρίχνει στο εξωτερικό τα προβλήματα της ανικανότητάς του επειδή δε μπορεί να βρει λύση στην καθημερινότητα του πολίτη.
Για παράδειγμα το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που βάζει έναν σωρό περιορισμούς, αφήνει εκτός τους ελεύθερους επαγγελματίες και δε λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες που διατυπώνουν οι εμπλεκόμενοι φορείς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης