Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαντορινιός: Δύσκολη αλλά ισορροπημένη η συμφωνία – Οι δανειστές οφείλουν να την τιμήσουν

Σαντορινιός: Δύσκολη αλλά ισορροπημένη η συμφωνία – Οι δανειστές οφείλουν να την τιμήσουν
Ορίζοντας για την κυβέρνηση είναι το καλοκαίρι του 2018 όπου θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα επιτροπείας είπε ο κ.Σαντορινιός
Την θέση ότι η συμφωνία με τους δανειστές είναι «δύσκολη αλλά ισορροπημένη» διατύπωσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Ν. Σαντορινιός, ο οποίος υποστηρίζει πως στόχος της κυβέρνησης στο εξής είναι να αλλάξει το κλίμα στην οικονομία και στην κοινωνία.
«Το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης από εδώ και πέρα είναι να αλλάξουμε το κλίμα στην πραγματική οικονομία, να αποκαταστήσουμε το αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης και αξιοκρατίας.
Η κυβέρνηση έχει σηκώσει τα μανίκια» είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Σαντορινιός, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση θα πετύχει τον στόχο για ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη.
«Ορίζοντας για εμάς είναι το καλοκαίρι του 2018, όπου τον Αύγουστο θα ολοκληρωθεί το ελληνικό πρόγραμμα επιτροπείας.
Έχοντας εξασφαλίσει ρύθμιση του χρέους μαζί με τις επιδοτήσεις που προβλέπονται στα αντίμετρα που προτείνει η κυβέρνηση, τότε το κλίμα θα είναι τελείως διαφορετικό τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο και αυτό, πιστεύω, θα αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις» τόνισε ο κ.Σαντορινιός.
Αναφερόμενος στην αναμενόμενη ρύθμιση του χρέους, ο υφυπουργός Ναυτιλίας υποστήριξε ότι έχει έρθει η ώρα που οι δανειστές οφείλουν να τηρήσουν τις δικές τους δεσμεύσεις.
«Η Ελλάδα έχει κάνει με το παραπάνω αυτά που έπρεπε να κάνει.
Τώρα οι δανειστές οφείλουν να τιμήσουν την συμφωνία.
Κανείς δεν θέλει να χαθεί το κλίμα σταθερότητας στην ευρωπαϊκή οικονομία που έχει διαμορφωθεί.
Ίσως ο κ. Μητσοτάκης και κάποιοι κύκλοι στην Ευρώπη να επιθυμούν το αντίθετο, όμως η συντριπτική πλειοψηφία δεν το θέλει» τόνισε ο κ.Σαντορινιός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης