Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): Η απομάκρυνση της ανομίας στη χώρα θα έρθει μόνο με την απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ

Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): Η απομάκρυνση της ανομίας στη χώρα θα έρθει μόνο με την απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε δήλωση αναφορικά με τα επεισόδια μεταξύ μεταναστών που διαδραματίστηκαν στο νησί της Χίου
Οξύτατη κριτική απέναντι στην κυβέρνηση άσκησε σήμερα (5/5) ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με αφορμή τα τα επεισόδια μεταξύ μεταναστών που διαδραματίστηκαν στο νησί της Χίου, τονίζοντας ότι η απομάκρυνση της ανομίας στη χώρα θα έρθει «μόνο με την απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ».
Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται σε μία Κυβέρνηση «ανίκανη στο να προχωρήσει σε ουσιαστικό έλεγχο των όσων μπαίνουν στη χώρα», καθώς και σε μία Πολιτεία «αδύναμη στο να επιβάλει την τάξη απέναντι σε κάθε παραβατικό μετανάστη».
Αναλυτικότερα, η δήλωση του κ. Βαρβιτσιώτη:
«Για πολλοστή φορά, θεατές στο ίδιο έργο και με τους ίδιους ρόλους:
Μια Πολιτεία αδύναμη στο να επιβάλει την τάξη απέναντι σε κάθε παραβατικό μετανάστη και να εμπεδώσει το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες της Χίου.
Ένας Υπουργός ψευδόμενος και ανεπαρκής στο να υλοποιήσει μέτρα ουσιαστικής αποσυμφόρησης των νησιών του Βορείου - Ανατολικού Αιγαίου.
Και μια Κυβέρνηση ανίκανη στο να προχωρήσει σε ουσιαστικό έλεγχο των όσων μπαίνουν στη χώρα.
Η απομάκρυνση της ανομίας στη χώρα θα έρθει μόνο με την απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης