Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Αν όλα πάνε καλά για την κυβέρνηση, θα έχουμε χάσει 3 χρόνια ύφεσης και μέτρων

Βορίδης: Αν όλα πάνε καλά για την κυβέρνηση, θα έχουμε χάσει 3 χρόνια ύφεσης και μέτρων
Είχε γίνει και το 2014 δοκιμαστική έξοδος στις αγορές υποστήριξε ο κ.Βορίδης
Την θέση ότι ακόμα και αν όλα πάνε καλά και όπως τα υπολογίζει η κυβέρνηση, η χώρα θα έχει χάσει 3 χρόνια διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μ. Βορίδης.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δ. Τζανακοπούλου για το ενδεχόμενο μιας δοκιμαστικής εξόδου στις αγορές ο κ.Βορίδης έσπευσε να σημειώσει ότι αυτό συνέβη το 2014.
«Ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι όλα πηγαίνουν όπως τα λέει ο κ. Τζανακόπουλος ή όπως τα προαναγγέλλει ή όπως τα ελπίζει η κυβέρνηση.
Στην περίπτωση αυτή απλώς θα έχουμε χάσει νομίζω 3 χρόνια.
Γιατί για αυτή τη δοκιμαστική έξοδο στις αγορές θυμίζω, ότι είχε γίνει το 2014, άρα απλώς τώρα πασχίζουν να την κάνουν το 2017, επομένως απλώς χάσαμε 3 χρόνια.
Είναι τρία χρόνια ύφεσης, είναι τρία χρόνια μέτρων, είναι τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», τόνισε ο κ.Βορίδης.
«Εγώ να ευχηθώ να γίνουν όλα έτσι.
Προφανώς οι πολιτικές δυνάμεις, ευρύτερα στην Ελλάδα συμφωνούν ότι το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να αποκτήσουμε ξανά πρόσβαση στις αγορές χωρίς να χρειαζόμαστε τον έκτακτο μηχανισμό χρηματοδότησης που είναι το μνημόνιο, όμως θυμίζω και υπογραμμίζω ότι αυτό τώρα γίνεται στην πραγματικότητα στη βάση της υπογραφής του 4ου μνημονίου.
Διότι για να τα επιτύχει όλα αυτά, αν τα επιτύχει, η κυβέρνηση, εκείνο το οποίο θα ψηφίσει είναι μέτρα για το 2019 και το 2020» είπε ο κ.Βορίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης