Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εξώδικο στη Βίκυ Σταμάτη από τον Γιάννη Σμπώκο για τις κατηγορίες περί εξοπλιστικών

Εξώδικο στη Βίκυ Σταμάτη από τον Γιάννη Σμπώκο για τις κατηγορίες περί εξοπλιστικών
Χυδαίοι και ψευδείς οι ισχυρισμοί της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου
Με εξώδικο απαντά ο Γιάννης Σμπώκος στη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη.
Ο πρώην διευθυντής Εξοπλισμών του ΥΕΘΑ απαντά έτσι στους ισχυρισμούς της κ. Σταμάτη όταν κατά τη διάρκεια της απολογίας της άλλα και σε τηλεοπτικές της δηλώσεις χαρακτήρισε τον κ. Σμπώκο "τσάντα του συζύγου μου".
Στο εξώδικο ζητάει ο κ. Σμπώκος να ανακαλέσει τους «χυδαίους και ψευδείς», όπως τους χαρακτήρισε.
Στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της απολογίας της κ. Σταμάτη ο κ. Σμπώκος υποστήριξε: «Είναι προφανές ότι με τις ερωτήσεις το ψέμα θα αναδειχθεί και το σενάριο θα καταπέσει συθέμελα.
Και μάλιστα τη στιγμή κατά την οποία οι προφανείς ερωτήσεις που θα υποβάλλονταν θα ρωτούσαν το αυτονόητο: «αν πράγματι άκουσες ότι κάποιος είναι η «τσάντα» του συζύγου σου, δεν είναι λίαν προφανές ότι γνώριζες την παράνομη προέλευση των χρημάτων του;»
Και συνεχίζει εξαπολύοντας επίθεση και στον Άκη Τσοχατζόπουλο:
"Ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι η μέθοδος της εκτροπής της πίεσης και των ευθυνών σε άλλους χρησιμοποιήθηκε και στην γνωστή υπόθεση των εκβιασμών των γνωστών ποινικών και των βομβιστικών επιθέσεων που έγιναν εις βάρος της οικογένειάς μου και των συγγενών μου, με παρόμοια ψεύδη με αυτά της κ. Σταμάτη, προκειμένου να εκβιαστώ να τους δώσω χρήματα από αυτά που κι αυτή (καθόλου τυχαία) υποστήριξε τηλεοπτικώς ότι δήθεν έχω.
Στην υπόθεση αυτή, όπως φυσικά γνωρίζει, ελεγχόμενος ποινικά είναι και ο σύζυγός της".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης