Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπανδρέου: ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΝΔ υπερασπιστές ενός πελατειακού κράτους

Παπανδρέου: ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΝΔ υπερασπιστές ενός πελατειακού κράτους
Τα 3 κόμματα διαχειριστές ενός αμαρτωλού παρελθόντος
Δριμύτατη κριτική άσκησε ο Γιώργος Παπανδρέου σε ομιλία του σήμερα το βράδυ (10 Μαΐου 2017) μιλώντας σε στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών, στο πλαίσιο της συνδιάσκεψης που οργανώνεται στις αρχές Ιουνίου.
"Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και η ΝΔ είναι τόσο ίδιοι, που συνδιαλέγονται με τα συμφέροντα και υπερασπίζονται το πελατειακό κράτος".
Χαρακτήρισε την αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στη Βουλή έναν διαρκή αγώνα για να παραμείνουν στην εξουσία, ενώ αποκάλεσε τα 2 κόμματα και τους ΑΝΕΛ " διαχειριστές ενός αμαρτωλού παρελθόντος".
Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι στρατηγική επιδίωξη του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών ήταν και παραμένει η συνολική αλλαγή της χώρας, ενώ κατέκρινε την κυβέρνηση για την διαπραγμάτευση που έκανε, λέγοντας "ότι θα διδάσκεται ως η διαπραγμάτευση κάποιου που δίνει τα πάντα και χάνει ακόμα περισσότερα".
Ο κ. Παπανδρέου υπερασπίστηκε τους χειρισμούς της κυβέρνησής του με τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που προώθησε και απάντησε στην κριτική που δέχεται για επιλογές που έκανε.
«Πήρα δύσκολες αποφάσεις και η απόφαση για το δημοψήφισμα έγινε για εθνικούς λόγους, για να σώσουμε τη χώρα. Όσο για τον σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο κ. Σαμαράς είχε επίμονη άρνηση αν δεν συμμετείχε ο κ Καρατζαφέρης. Στο τέλος του 2014 άφησε αδιαπραγμάτευτη τη χώρα διευκολύνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης