Πολιτική

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Επιδιώκουμε συνολική λύση – Η ρύθμιση του χρέους μονόδρομος για την έξοδο από την κρίση

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ):  Επιδιώκουμε συνολική λύση – Η ρύθμιση του χρέους μονόδρομος για την έξοδο από την κρίση
Η ΝΔ ασκεί τυφλή αντιπολίτευση, να αξιολογήσει και να ψηφίσει αντίμετρα τόνισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ
Την θέση ότι η κυβέρνηση επιδιώκει μια συνολική συμφωνία και λύση με τους δανειστές, η οποία περιλαμβάνει το κλείσιμο της αξιολόγησης σε λογικά πλαίσια, τη διατύπωση των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος και τον καθορισμό λογικών πλεονασμάτων που δεν μπορεί να είναι 3,5% για δέκα χρόνια διατύπωσε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ η κα.Παπαδοπούλου είπε ότι οι δανειστές δεν συζητούσαν καν τέτοια θέματα με τις προηγούμενες κυβερνήσεις ενώ υποστήριξε ότι η ρύθμιση του χρέους είναι μονόδρομος για την έξοδο από την κρίση.
«Η ρύθμιση του χρέους δεν είναι μόνο μια συζήτηση.
Τουναντίον,  είναι ο μόνος τρόπος που θα οδηγήσει τη χώρα έξω από τον φαύλο κύκλο της κρίσης, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στην παραγωγική της ανασυγκρότηση» υπογράμμισε η κα.Παπαδοπούλου, η οποία επιτέθηκε στη ΝΔ για τη στάση που τηρεί απέναντι στη συμφωνία.
Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είπε ότι η ΝΔ ασκεί τυφλή αντιπολίτευση, ότι δεν καταθέτει προτάσεις υπενθυμίζοντας ότι το προηγούμενο διάστημα η αξιωματική αντιπολίτευση έλεγε «φέρτε τόσα (μέτρα) κι άλλα τόσα και τώρα δεν ψηφίζουν τίποτα».
Ως προς τα αντίμετρα, κάλεσε τη ΝΔ να προβεί σε μια αξιολόγηση και να ψηφίσει μερικά ενώ υπογράμμισε ότι η ΝΔ δεν ψήφισε την «επιδοματική σύνταξη» στο τέλος του 2016 και «τώρα λένε να δοθεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης