Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: Ποτέ δεν θελήσαμε να παρουσιάσουμε ένα success story που υπάρχει μόνο στα νούμερα

Σβίγκου: Ποτέ δεν θελήσαμε να παρουσιάσουμε ένα success story που υπάρχει μόνο στα νούμερα
Η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει ότι είναι καλύτερο με κατεύθυνση τα συμφέροντα των ασθενέστερων τόνισε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν θέλησε ποτέ να παρουσιάσει ένα success story, το οποίο υπάρχει μόνο στα νούμερα και όχι στη πραγματική ζωή των ανθρώπων διατύπωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.
«Γνωρίζουμε και τις δυσκολίες και τις αδικίες που υπάρχουν στο σύστημα, όπως επίσης γνωρίζουμε και ότι πρέπει να γίνουν πολλές προσπάθειες και συγκρούσεις με κατεστημένες αντιλήψεις για να μπορέσουμε να τις υπερβούμε κι αυτό είναι που προσπαθούμε να κάνουμε.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να κάνει ότι είναι καλύτερο πάντα με κατεύθυνση και πυξίδα τα συμφέροντα των ασθενέστερων, μέσα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο και υπό δυσμενείς διεθνείς και ευρωπαϊκούς συσχετισμούς» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm η κα.Σβίγκου.
Ερωτηθείσα για τα αντίμετρα η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «η κυβέρνηση επιδιώκει τα αντίμετρα να λειτουργήσουν στοχευμένα υπέρ εκείνων των κοινωνικών στρωμάτων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα και σε αυτό της διαφθοράς και σε αυτό της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και της ανασυγκρότησης του κοινωνικού κράτους».
«Το επόμενο διάστημα θα δοθεί έμφαση στην ξεδίπλωση του στρατηγικού σχεδίου της κυβέρνησης, το οποίο δεν εξαντλείται βέβαια στην εφαρμογή των δεσμεύσεων της συμφωνίας, αλλά αφορά μια σειρά τομών που γίνονται και θα γίνουν αναφορικά με την υγεία, την παιδεία και σε άλλους τομείς» τόνισε η κα.Σβίγκου, η οποία κατηγόρησε τη ΝΔ για υποκρισία.
«Γνωρίζουμε ότι σύσσωμα τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλούσαν την κυβέρνηση να δεχθεί τόσα και άλλα τόσα μέτρα και να κλείσει την αξιολόγηση μήνες πριν.
Γνωρίζουμε όλοι τις προσπάθειες που έκανε, την ίδια στιγμή που κάποιοι συναντιόντουσαν με τον κ. Σόιμπλε και τους παρουσίαζαν το προεκλογικό τους πρόγραμμα.
Και βέβαια αναφέρομαι στον κ. Μητσοτάκη.
Τα έχει δει αυτά ο ελληνικός λαός, τα γνωρίζει.
Οι ίδιοι είναι αυτοί οι οποίοι τώρα αρνούνται κάθε θετική μεταρρύθμιση, όπως βέβαια αρνούνται να ψηφίσουν στη Βουλή και τα θετικά αντίμετρα της συμφωνίας. Ο κόσμος γνωρίζει αυτήν την υποκριτική στάση» είπε η κα.Σβίγκου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης