Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει - Θέλει τώρα εκλογές

Κικίλιας: Η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει - Θέλει τώρα εκλογές
Για τον πρόεδρο της ΝΔ είπε ότι «δεν υπάρχει καλύτερος για να φέρει επενδύσεις στη χώρα, κατά γενική ομολογία, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη»
Η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει, όποτε και αν γίνουν εκλογές, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας μιλώντας σήμερα (12/5/2017) σε κομματική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.  
Πρόσθεσε  δε ότι, η ΝΔ θέλει τώρα τις εκλογές και θα τις κερδίσει.
Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «υφάρπαξε» την ψήφο των πολιτών και θέλει να φτωχοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία, να διαλύσει τη μεσαία τάξη και να μοιράζει συσσίτια, εμπορευόμενος μια θέση στον έναν έναντι του άλλου, από τις πόρτες και τα παράθυρα, προσπαθώντας να δημιουργήσει ξανά ένα κομματικό κράτος..
Για τον πρόεδρο της ΝΔ είπε ότι «δεν υπάρχει καλύτερος για να φέρει επενδύσεις στη χώρα, κατά γενική ομολογία, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη» και πως όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση θα συζητήσει ξανά για το μείγμα πολιτικής και το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων.
Ο κ. Κικίλιας τόνισε πως η αγκαλιά της ΝΔ είναι ανοιχτή σε όλη την κοινωνία, αλλά δεν είναι ανοιχτή στους παράγοντες «κακιάς παλιάς κοπής που πηδάνε δεξιά και αριστερά, κατά το δοκούν, για μια κρατική θέση».
Σε ότι αφορά το θέμα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης επιτέθηκε εναντίον του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη.
Τον κατηγόρησε ότι «κορόιδεψε» τους δημάρχους της Θεσσαλονίκης, γιατί, όπως είπε, διαπραγματεύτηκε μαζί τους και μετά πήγε και κατέθεσε μια εντελώς διαφορετική λύση από αυτή την οποία είχε συζητήσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης