Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλιολιάκος (Χρυσή Αυγή): Πέντε Χρόνια - Η 6η Μαΐου του 2012 και ο πανικός ενός ολόκληρου συστήματος

Μιχαλιολιάκος (Χρυσή Αυγή): Πέντε Χρόνια - Η 6η Μαΐου του 2012 και ο πανικός ενός ολόκληρου συστήματος
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού  Γραμματέα του  Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Ήταν ένα γλυκό ανοιξιάτικο απόγευμα της 6ης Μαΐου του 2012 όταν ακούσαμε τα πρώτα αποτελέσματα από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.
 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εισέρχετο πανηγυρικά στη βουλή με ποσοστό 7% και ήταν το γεγονός αυτό το κεντρικό θέμα συζητήσεως των πληρωμένων κονδυλοφόρων και των προπαγανδιστών του συστήματος.
Όλοι μιλούσαν εναντίον μας, περιφρονώντας την ψήφο ενός σεβαστού τμήματος του Ελληνικού Λαού, που καθιέρωνε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην δημόσια ζωή της χώρας.
Κόσμος ερχόταν από παντού στα τότε κεντρικά γραφεία μας στην οδό Δηλιγιάννη, ενώ από τα μεγάφωνα ακουγόντουσαν στρατιωτικά εμβατήρια και εθνικιστικά τραγούδια!
Ένας ολόκληρος κόσμος, που ήταν από ένα ένοχο και αμαρτωλό σύστημα απωθημένος στο περιθώριο έβγαινε με ορμή στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής, προξενώντας έκπληξη, φόβο και πανικό στους μισθοφόρους του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου.
 
“Veni, Vidi, Vici”

Η πρώτη μου δήλωση έγινε σε ένα ξενοδοχείο σε κοντινή απόσταση από τα κεντρικά γραφεία μας και την πρώτη μου φράση την απηύθυνα σε όλους αυτούς που μας πολέμησαν τόσο βρώμικα και τόσο σκληρά, στους προπαγανδιστές των τηλεπαράθυρων, που ακόμη και σήμερα με το αζημίωτο πάντοτε συνεχίζουν το δολερό τους έργο.
Απευθυνόμενος σε όλους αυτούς λοιπόν είπα την φράση “veni, vidi, vici” και τους πέταξα στα μούτρα την νίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε πείσμα της πολεμικής τους ενάντια στον Ελληνικό Εθνικισμό, ο οποίος επιτέλους ερχόταν στο προσκήνιο σε πείσμα των καιρών σαν ένα παράδοξο της Ιστορίας σε μια χώρα όπου συστηματικά για δεκαετίες ολόκληρες από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα έχει ταυτιστεί ο Εθνικισμός με το απόλυτο κακό!
Η νίκη αυτή δεν ήλθε από το πουθενά.
Είχαμε αγωνιστεί σκληρά, χρόνια ολόκληρα, σε δρόμους και σε πλατείες, σε πόλεις και σε χωριά με μέσα υλικά μηδαμινά και με πηγή των μέσων αυτών αποκλειστικά το υστέρημα των αγωνιστών του Λαϊκού Συνδέσμου των Ελλήνων, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
 Πολεμήσαμε από την πρώτη στιγμή της πολιτικής μας παρουσίας το ολέθριο μνημόνιο της υποταγής, το οποίο εξουσιάζει μέχρι σήμερα την Πατρίδα μας, παρ’ όλο το γεγονός ότι αυτοί που σήμερα κυβερνούν την χώρα, λέγοντας λόγια μεγάλα και απατηλά είχαν πει ότι αν έλθουν στην εξουσία θα το καταργήσουν.
Αποδείχθηκαν όμως ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες και η μόνη συνεπής δύναμη που πολεμά με ειλικρίνεια την ξενοκρατία είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων!
Και ήταν 6 Μαΐου του 2012 όταν ένα ολόκληρο σύστημα τρόμαξε και προσπάθησε με κάθε τρόπο στις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου λίγες μόλις εβδομάδες αργότερα να εξαφανίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, να πει πως ήταν κάτι περιστασιακό που θα τελειώσει σύντομα και έπεσαν προς τον σκοπό αυτό ποταμοί λάσπης και δηλώσεις επωνύμων και εκκλήσεις από πρόσωπα με “κύρος” στη λεγόμενη “δεξιά” παράταξη για να εξορκίσουν το κακό για να μη μπει και πάλι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη βουλή τον Ιούνιο του 2012.
Όμως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πάλι ενίκησε και πήρε και πάλι το ίδιο ποσοστό, την ίδια στιγμή που άλλοι σχηματισμοί κυριολεκτικά φυλλορρόησαν και διαλύθηκαν από την πόλωση μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας

Ήταν 6 Μαΐου του 2012 και σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν έκτο κόμμα με ποσοστό 7% και ήταν 6 Μαΐου του 2017 όταν δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες μία ακόμη δημοσκόπηση, στην οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι τρίτο κόμμα με ποσοστό 8,4%, ενώ σε μία άλλη, μία εβδομάδα πριν, ήταν πάλι τρίτο κόμμα με ποσοστό 9,2%!
Λησμόνησα να αναφέρω ότι σε όλες σχεδόν τις δημοσκοπήσεις (και κυρίως σε αυτές των συστημικών μέσων)  για τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ούτε μία δεν είχε προβλέψει το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και δεν ήταν λίγες αυτές που δεν μας έδιναν ούτε καν το 3% με το οποίο θα έμπαινε το Κίνημά μας στη Βουλή!
Πέρα όμως από τις δημοσκοπήσεις υπάρχει και το δεδομένο των τριών τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων, των Ευρωεκλογών του 2014 και των Εθνικών εκλογών του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015, εκλογές στις οποίες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναδείχθηκε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Πίστεψαν πολλοί ότι με την είσοδό μας στη Βουλή θα αλλάξουμε, θα πουλήσουμε τις Ιδέες μας, θα γίνουμε τα καθώς πρέπει παιδιά ενός διεφθαρμένου ξενόδουλου και αμαρτωλού πολιτικού κατεστημένου.
Τους διαψεύσαμε και για τον λόγο αυτό το σύστημα σε κατάσταση κυριολεκτικά πανικού έστησε μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία και μας οδήγησε στα κελιά των φυλακών!
Όμως και από εκεί κάθε εβδομάδα στην σελίδα αυτή δεν σταμάτησα να εκφράζω λόγο πολιτικό και Ιδεολογικό όντας “ελεύθερος πολιορκημένος” από ένα σύστημα ένοχο και υπεύθυνο για την παρακμή της Πατρίδος μας, από ένα σύστημα που θέλει την καταστροφή του εθνικού κράτους και ανοίγει τις πύλες του κάστρου της πολιτείας μας για να μπουν σαν εισβολείς και κατακτητές τα στίφη της παγκοσμιοποίησης.
 
Η φρουρά του κάστρου “Ελλάς” δεν παραδίδεται

Όμως, ας γνωρίζουν ότι η φρουρά του κάστρου “Ελλάς” δεν παραδόθηκε ακόμη και ούτε σκοπεύει να παραδοθεί και αν μας οδήγησαν από την Βουλή στις φυλακές Κορυδαλλού και αν μας παρουσίασαν, στέλνοντας ένα μήνυμα φόβου στον Λαό, με τις χειροπέδες στις τηλεοπτικές οθόνες τίποτε δεν τέλειωσε και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι πέντε χρόνια μετά από την 6η Μαΐου του 2012  είμαστε εδώ, ζωντανοί, όρθιοι και υπερήφανα κρατούμε την Σημαία του πολιτικού και Ιδεολογικού μας αγώνα.
Περάσαμε ώρες σκληρές, με κορυφαία εκείνη της 1ης Νοεμβρίου του 2013, όταν ευρισκόμενοι στα κελιά μας στις φυλακές Κορυδαλλού μάθαμε την δολοφονία δύο νέων Χρυσαυγιτών, που φύλασσαν Θερμοπύλες και ήταν από αυτούς που δεν είχε λυγίσει η τρομοκρατία ενός ολόκληρου συστήματος με τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τις χειροπέδες.
Έγραψα τότε και το επαναλαμβάνω πως μετά το Αίμα το Τίμιο των Ηρώων μας, που χύθηκε στην Λεωφόρο Ηρακλείου, τίποτε δεν θα είναι ίδιο γιατί για εμάς η δικαίωσή τους είναι μονόδρομος και δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω.
Έχουμε κόψει όλες τις γέφυρες και κοιτάζουμε μόνον μπροστά.
Και μπροστά μας είναι ένας υπέροχος αγώνας για μια Ελλάδα που ακόμη αντιστέκεται σε πείσμα των εχθρών της, σε πείσμα όλων αυτών που παριστάνουν τους σωτήρες της και είναι στην πραγματικότητα οι νεκροθάφτες της!
Περάσαμε αυτά τα πέντε χρόνια ώρες σκληρές και πικρές με προδοσίες και λιποταξίες, δεν γυρίσαμε, ούτε γυρίζουμε το κεφάλι μας πίσω για να δούμε αυτούς που εγκατέλειψαν τις γραμμές.
Προχωρούμε μπροστά, προς το Φως, προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού και αποδείξαμε μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια ότι είμαστε αρκετά δυνατοί για να αντέξουμε τα κτυπήματα του εχθρού και να προχωρήσουμε προς το μεγάλο σκοπό μας.
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης