Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Η κυβέρνηση είναι ο χειρότερος φορομπήχτης που γνώρισε ο τόπος – Ανέφικτα τα δήθεν αντίμετρα

Κικίλιας (ΝΔ): Η κυβέρνηση είναι ο χειρότερος φορομπήχτης που γνώρισε ο τόπος – Ανέφικτα τα δήθεν αντίμετρα
O εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι  κόβει μισθούς και συντάξεις εξαθλιώνοντας τους Έλληνες
«Το πρωτογενές πλεόνασμα θα πρέπει να επιτυγχάνεται σε περιβάλλον ανάπτυξης και όχι ξεζουμίζοντας την οικονομία, όπως κάνει η παρούσα κυβέρνηση ως ο χειρότερος φορομπήχτης που γνώρισε ο τόπος», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας,  σε συνέντευξή του στα "Παραπολιτικά".
Ο ίδιος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι  κόβει μισθούς και συντάξεις εξαθλιώνοντας τους Έλληνες, σημειώνει ότι τα "δήθεν αντίμετρα" είναι ανέφικτα και προσθέτει «δεν τους νοιάζει, γιατί όπως δηλώνουν υπουργοί και βουλευτές τους, "μέχρι το 2019, ποιος ζει ποιος πεθαίνει"».
Ακόμη, κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα, για λαϊκισμό και για κοροϊδία του ελληνικού λαού, ενώ επιρρίπτει ευθύνες και τους εταίρους γιατί συμφώνησαν σε «ένα πρόγραμμα φορολογικής εξόντωσης που διαλύει τη μεσαία τάξη, χτυπάει τους αδύναμους και δεν δίνει καμία προοπτική».
Ο κ. Κικίλας μιλά για διεκδίκηση της αλλαγής των στόχων των υψηλών πλεονασμάτων μέσα από συζήτηση με τους εταίρους, σημειώνοντας ότι η ΝΔ όταν γίνει κυβέρνηση θα εφαρμόσει από την πρώτη μέρα τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, και είναι δική της υπόθεση το μίγμα πολιτικής που θα ακολουθήσει.
Σημειώνει δε, πως Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε μέτρα που θα ανακουφίσουν την ελληνική κοινωνία, τώρα,  «αν τολμούν ας τα φέρουν στη Βουλή», τονίζει χαρακτηριστικά, ενώ επαναλαμβάνει το αίτημα της ΝΔ για εκλογές.’
Όπως αναφέρει,  η ΝΔ μέχρι τις εκλογές θα δώσει τη μάχη για να πείσει τους πολίτες πως έχει το πρόγραμμα για να βγει η χώρα από την κρίση, ενώ για μετά τις εκλογές και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα συζητήσει με όλους όσοι είναι συμβατοί με τις αρχές, τις αξίες και το πρόγραμμά της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης