Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η γραβάτα του Τσίπρα είναι θηλιά για όλους τους Έλληνες – Πολιτικές μπούρδες τα αντίμετρα

Κικίλιας: Η γραβάτα του Τσίπρα είναι θηλιά για όλους τους Έλληνες – Πολιτικές μπούρδες τα αντίμετρα
Δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι χωρίς αυτούς η χώρα θα είχε βγει από τα μνημόνια το 2014 είπε ο κ.Κικίλιας
Την θέση ότι η γραβάτα του κ.Τσίπρα είναι θηλιά για όλους τους Έλληνες διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας αναφερόμενος στη δήλωση του πρωθυπουργού ότι είναι τόσο θετικά τα μηνύματα ενόψει του Eurogroup της 22ας Μαΐου που δεν αποκλείεται να βάλει και γραβάτα.
«Επειδή έγινε πολύς λόγος για τη γραβάτα του κ. Τσίπρα, η γραβάτα του κ. Τσίπρα είναι η θηλιά για όλους τους Έλληνες, γιατί είναι θηλιά για την ελληνική οικονομία τουλάχιστον μέχρι το 2021.
Η σημερινή ημέρα είναι δύσκολη, πολύ κακή για τους Έλληνες, βάλλονται οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι χαμηλόμισθοι, τα φτωχότερα νοικοκυριά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Δεν θα κουραστούμε να το λέμε πως η αλήθεια είναι ότι χωρίς αυτούς η χώρα θα είχε βγει από τα μνημόνια το 2014.
Είχε ήδη πάρει πιστοληπτική γραμμή, ήταν έτοιμη η χώρα να βγει από τα μνημόνια και η ελληνική οικονομία, η πραγματική οικονομία, η οικονομία της αγοράς, βάδιζε σε καλύτερα μονοπάτια» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κικίλιας.
«Αυτά τα 2 χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουμε 29 δισ. πλούτο τα οποία χάθηκαν από τη χώρα, έχουμε αντί για 12 δισ. παροχές 14,2 δισ. νέα μέτρα που πάρθηκαν και δυστυχώς τρία χαμένα χρόνια» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος ερωτηθείς γιατί η ΝΔ λέει όχι στα αντίμετρα της κυβέρνησης την ώρα που καταθέτει τροπολογία με άλλα αντίμετρα, υποστήριξε ότι «αυτά που καταθέτουμε είναι σήμερα, είναι τώρα, είναι πραγματικότητα, με μία αποδοχή της τροπολογίας από την κυβέρνηση και μία υπογραφή γιατί είναι επί των πλεονασμάτων που λέει για εφέτος».
«Ποιος χριστιανός μπορεί να πιστέψει ότι το 2021 θα έχουμε 5,6% πλεόνασμα για να μπορεί ο κ. Τσίπρας, ή όποιος είναι τότε, να εφαρμόσει αυτά τα αντίμετρα;
Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, ισούται με παράλληλο πρόγραμμα, ισούται με αντίμετρα και είναι πολιτικές μπούρδες» τόνισε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης