Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Δεύτερη φύση της ΝΔ τα ψέματα – Δεν θα είναι ποτέ κυβέρνηση ο Μητσοτάκης

Φάμελλος: Δεύτερη φύση της ΝΔ τα ψέματα – Δεν θα είναι ποτέ κυβέρνηση ο Μητσοτάκης
Μέτρα και αντίμετρα θα δοθούν ταυτόχρονα υποστήριξε ο αναπληρωτής υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Την θέση ότι τα ψέματα έχουν γίνει δεύτερη φύση της ΝΔ διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σ. Φάμελλος, ο οποίος υποστήριξε πως ο κ.Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση της χώρας.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm και ερωτηθείς για τη θέση του εκπροσώπου της ΝΔ, Β. Κικίλια ότι για να εφαρμοστούν τα αντίμετρα, η κυβέρνηση θα πρέπει να πιάσει πλεόνασμα της τάξης του 5,5% ο κ.Φάμελλος είπε πως «η ΝΔ και ο κ.Κικίλιας έχουν συνηθίσει τα ψέματα και έχουν γίνει δεύτερη φύση τους, κατά πάσα πιθανότητα».
«Δεν μπορεί οι άνθρωποι, οι οποίοι έκλεισαν τη δημοτική αστυνομία, απέλυσαν δημοσίους υπαλλήλους, μείωσαν τους μισθούς των αστυνομικών, να βγαίνουν και να λένε ψευδώς ότι πρώτον, μειώνεται ο μισθός του αστυνομικού και δεύτερον, ο κ. Μητσοτάκης να δηλώνει ότι “θα σας τα δώσω όλα, αν εκλεγώ”, εκ του πονηρού και εκ του ασφαλώς γιατί δεν θα τα δώσει, διότι δεν θα είναι ποτέ κυβέρνηση, αλλά και διότι δεν θα περικοπούν» είπε ο κ.Φάμελλος.
«Η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι στο 3,5%, που είναι, δηλαδή, λιγότερο από το φετινό πλεόνασμα.
Θα δοθούν και τα μέτρα και τα αντίμετρα ταυτόχρονα.
Τα μέτρα θα δίνουν το 1% και τα αντίμετρα θα το μειώνουν και θα παραμένουμε πάλι στο 3,5%.
Αν είμαστε παραπάνω από το 3,5% και φέτος, εμείς θα δώσουμε πάλι το πλεόνασμα στην κοινωνία, σε φοροελάφρυνση και θα περιμένουμε πάλι τον Οκτώβριο.
Καλούμε τη ΝΔ, να δούμε αν και τότε θα έχει την αδυναμία να μην ψηφίσει, πάλι, θετικά μέτρα για τον πολίτη.
Διότι, σήμερα, αισθάνομαι ότι δεν θα ψηφίσει θετικά μέτρα ούτε για τον πολίτη, ούτε για τον επιχειρηματία» υποστήριξε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης