Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πετρόπουλος: Η δική μας πολιτική έβαλε ανάχωμα στην κατάρρευση

Πετρόπουλος: Η δική μας πολιτική έβαλε ανάχωμα στην κατάρρευση
Ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων έκανε λόγο για αύξηση εσόδων του ΕΦΚΑ που σχηματίζονται μέσα στο 2017
Των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της φτώχειας υπεραμύνθηκε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος από το βήμα της Βουλής.
«Σήμερα έχουμε καλύτερη λειτουργία του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, αποτελεσματικότατη, και έχουμε αύξηση των εσόδων που σχηματίζονται μέσα στο 2017, παρά του πηχυαίους τίτλους ότι υπάρχει βόμβα στα θεμέλια του ΕΦΚΑ, ότι δεν υπάρχουν εισοδήματα, ότι δεν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες των ασφαλισμένων από τα διαθέσιμα κεφάλαια.
Μόνο από το ΙΚΑ είχαμε αύξηση κατά 12% των εισπράξεων, περίπου 413 εκατ. ευρώ, σε σύγκριση με πέρυσι», σημείωσε.
Ο κ. Πετρόπουλος κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι δεν στηρίζει την προσπάθεια της κυβέρνησης σε μία κρίσιμη στιγμή και τόνισε πως «δεν γίνεται όταν ο Pierre Moscovici υποστηρίζει ότι θα έχουμε ρυθμό ανάπτυξης το 2017 2,1% και το 2018 2,9% να μην υπάρχει στήριξη στην προσπάθεια της κυβέρνησης». Όπως υποστήριξε, η αντιπολίτευση έχει πλεονέκτημα διότι λείπουν τα αποτελέσματα της πολιτικής της και ο λαός δεν μπορεί να συγκρίνει τις συνέπειες που ευτυχώς δεν πρόκυψαν «διότι η δική μας πολιτική έβαλε ανάχωμα σε αυτήν την κατάρρευση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης