Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι πλέον και κυβέρνηση των ΜΑΤ και των δακρυγόνων

Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι πλέον και κυβέρνηση των ΜΑΤ και των δακρυγόνων
Είναι μια κυβέρνηση που τελειώνει και μαζί της πρέπει να τελειώνει όλος ο εφιάλτης του μνημονιακού μπλοκ είπε ο κ.Λαφαζάνης
Την θέση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι πλέον και κυβέρνηση των ΜΑΤ και των δακρυγόνων διατύπωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης αναφερόμενος στα επεισόδια χθες το απόγευμα έξω από τη Βουλή.
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν είναι μόνο κυβέρνηση δύο απάνθρωπων μνημονίων και μιας μνημονιακής χούντας, αλλά είναι πλέον και κυβέρνηση των ΜΑΤ και των δακρυγόνων.
Κυβέρνηση πραξικοπηματιών.
Κυβέρνηση θεσμικού παρακράτους και παρασυντάγματος.
Είναι μια κυβέρνηση που τελειώνει και μαζί της πρέπει να τελειώνει όλος ο εφιάλτης του μνημονιακού μπλοκ» είπε ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα φέιγ – βολάν (στα οποία αναγραφόταν: 7 χρόνια – 4 μνημόνια – το δικό μας survivor -  που έριξαν μέσα στην αίθουσα της Βουλής
«Οι τρεις νέοι της ΛΑ.Ε με τα τρυκ που πέταξαν στο σικέ παιχνίδι της Ολομέλειας της Βουλής, έκαναν το καθήκον τους απέναντι σε μια Βουλή που η κυβέρνηση και το μνημονιακό μπλοκ την έχουν διασύρει και εξευτελίσει και την έχουν καταντήσει να λειτουργεί παρασυνταγματικά για να ψηφίζει μνημόνια, που καταδικάζουν στην ανεργία και την ξενιτιά τη νεολαία μας» είπε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης