Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Τσίπρας και Καμμένος έχουν υποθηκεύσει την Ελλάδα τουλάχιστον έως το 2021

Κικίλιας: Τσίπρας και Καμμένος έχουν υποθηκεύσει την Ελλάδα τουλάχιστον έως το 2021
Η κυβέρνηση δεν προλαβαίνει να υπογράφει μνημόνια υποστήριξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ
Την θέση ότι Τσίπρα και Καμμένος έχουν υποθηκεύσει την Ελλάδα τουλάχιστον έως το 2021 διατύπωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε πως οι Έλληνες έχουν καταλάβει το μέγεθος της καταστροφής που έφερε ο κ.Τσίπρας στην χώρα.
«Η κυβέρνηση δεν προλαβαίνει να υπογράφει μνημόνια.
Ο κ. Τσίπρας έβαλε θηλιά στο λαιμό της ελληνικής κοινωνίας.
Έκοψε τρεις συντάξεις από τους συνταξιούχους και έχει υπερφορολογήσει τους πάντες και έκοψε και ένα μισθό λόγω της μείωσης του αφορολόγητου από τους μισθωτούς» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κικίλιας, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «με αυτή την τζάμπα μαγκιά δεν έχει μάθει να ακούει αξιοπρεπώς και με επιχειρήματα για την καταστροφή που έχει φέρει στη χώρα».
«Ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του δεν μπορούν να πάνε πουθενά και να κυκλοφορήσουν.
Ας πάνε στους δημοσίους υπαλλήλους που τους κόβουν μισθούς, στους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες που φορολογούν και σε άλλες κοινωνικές ομάδες.
Τη ΝΔ δεν την αντιπροσωπεύει η πολιτική της υπερφορολόγησης.
Δυστυχώς η κοινωνία πληρώνει το μάρμαρο.
Ένα χρόνο τώρα ο Κ. Μητσοτάκης λέει για εκλογές για να σωθεί η χώρα» είπε ο κ.Κικίλιας, υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ θα διεκδικήσει άλλους στόχους με ένα άλλο μείγμα πολιτικής όταν γίνει κυβέρνηση.
«Αυτό το μείγμα της υπερφορολόγησης δεν μας αντιπροσωπεύει και είναι ξένο σε εμάς.
 Η ΝΔ πάση θυσία θα μειώσει τη φορολογία.
Θα διεκδικήσει και θα πετύχει μικρότερα πλεονάσματα, αφού φέρει ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.
Είναι δικό μας δικαίωμα και υποχρέωση να βρούμε άλλη λύση» είπε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως αναγκάσθηκε να πάρει τα νέα μέτρα λόγω της αναξιοπιστίας και της καθυστέρησης.
«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει υλοποιήσει καμία μεταρρύθμιση εδώ και δυο χρόνια» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως είναι «υπέρ των λίγων και των συμφερόντων γιατί τα έχουν βρει με όλους και ενάντια στον ελληνικό λαό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης