Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Το ποτήρι ξεχείλισε για τη Χρυσή Αυγή - Η ύπαρξη της εκθέτει όλη τη χώρα

Δένδιας (ΝΔ): Το ποτήρι ξεχείλισε για τη Χρυσή Αυγή -  Η ύπαρξη της εκθέτει όλη τη χώρα
Η αντιμετώπιση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής επιβάλλει την εγρήγορση της Πολιτείας και την ενεργοποίηση των αναγκαίων μέσων βάση  Συντάγματος  
Με καυστικά λόγια αναφέρεται στην Χρυσή Αυγή ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας με άρθρο του στο οποίο υποστηρίζει ότι «το ποτήρι ξεχείλισε».
Αναφερόμενος στο πρόσφατο περιστατικό χειροδικίας εναντίον του στο χώρο της Βουλής από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη ο κ Δένδιας με άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών, υπογραμμίζει πως το επεισόδιο «δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο πολιτικό στερέωμα καθώς αποτελεί ακόμη μία ένδειξη ότι η βία είναι εγγενής στη Χρυσή Αυγή».
Κατά τον ίδιο, μάλιστα, η αντιμετώπιση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής «επιβάλλει την εγρήγορση της Πολιτείας και την ενεργοποίηση όλων των αναγκαίων μέσων που προβλέπουν το Σύνταγμα, ο ποινικός κώδικας και ο κώδικας ποινικής δικονομίας».
Ο βουλευτής της Ν.Δ. τονίζει, ότι η δραστηριότητα του ακροδεξιού κόμματος «εκθέτει όχι μόνον τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, αλλά και την ίδια τη χώρα, τη δημοκρατική της παράδοση, τον νομικό της πολιτισμό, τις δεσμεύσεις της υπό το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης