Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αναλώσιμοι, θα κάνουν τη βρώμικη δουλειά και θα φύγουν

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αναλώσιμοι, θα κάνουν τη βρώμικη δουλειά και θα φύγουν
Για να απαλλαγεί ο λαός μας από τα Μνημόνια, πρέπει να αποφασίσει να απαλλαγεί από όλα τα δεσμά της εξουσίας του κεφαλαίου 
«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αναλώσιμοι, θα κάνουν τη βρώμικη δουλειά και μετά θα πάρουν την άγουσα για τον πάγκο, όπως όλοι όσοι προσπάθησαν να διαχειριστούν την κρίση του βάρβαρου συστήματος» τόνισε ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Οπως υπογράμμισε το πακέτο μέτρων που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση είναι «μνημόνιο εις την τετάρτην» το οποίο «είναι ένα ακόμη που προστίθεται στα προηγούμενα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και πολλαπλασιάζει τα βάρη στον λαό».
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας υποστήριξε πως «για να απαλλαγεί ο λαός μας από τα Μνημόνια, πρέπει να αποφασίσει να απαλλαγεί από όλα τα δεσμά της εξουσίας του κεφαλαίου -εγχώρια και ευρωενωσιακά- και να βαδίσει το δικό του δρόμο».
Οσο για τα περίφημα αντίμετρα, ο γ.γ του ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι «ούτε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕλ που σήκωσαν το χέρι τους και ψήφισαν "ναι σε όλα" δεν πιστεύουν το παραμύθι των αντιμέτρων. Δεν υπάρχουν μέτρα και αντίμετρα, υπάρχει ένα ενιαίο πακέτο βάρβαρων μέτρων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης