Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση στα γραφεία Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής

Επίθεση στα γραφεία Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής
Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων "οι γνωστοί παρακρατικοί εγκληματίες που λυμαίνονται την περιοχή του Αμαρουσίου"
Επίθεση στα γραφεία Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε σήμερα (20/5) το πρωί, με αποτέλεσμα να  προκληθεί μικρής έντασης φωτιά.
Ειδικότερα, άγνωστος τοποθέτησε μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό στο ρολόι της ΔΕΗ, έξω από το κτίριο.
Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων «οι γνωστοί παρακρατικοί εγκληματίες που λυμαίνονται την περιοχή του Αμαρουσίου.
Το αποτέλεσμα της βόμβας των θρασύδειλων της αριστεράς ήταν εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Ευτυχώς η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε, αφού προφανής στόχος των αριστερών ήταν να υπάρχουν θύματα.
Ενδεικτικό αυτού ότι ακριβώς δίπλα από την εστία της πυρκαγιάς βρίσκεται βενζινάδικο, στο οποίο προφανώς ήθελαν να επεκταθεί η φωτιά».
Η Χρυσή Αυγή θυμίζει ότι «οι συγκεκριμένοι αριστεροί εγκληματίες έχουν πολλάκις επιτεθεί κατά της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων με την τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών, με επιδρομές ροπαλοφόρων και άλλες παρόμοιες μεθοδεύσεις.
Στην ίδια περιοχή, 30 παρακρατικοί είχαν επιτεθεί με σιδηρολοστούς και φονικά εργαλεία κατά του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γεωργίου Γερμενή.
Σε μία από τις επιθέσεις αυτές κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής, είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για τα επεισόδιο ο γιος του υπουργού του Σύριζα, Σκουρλέτη, ο οποίος ακολούθως είχε δηλώσει «υπερήφανος» για την παρακρατική και βίαιη δράση του γιού του, αποδεικνύοντας ότι η μνημονιακή κοινοβουλευτική αριστερά συμφωνεί πλήρως με τους σκοπούς και τις μεθόδους της αριστερής τρομοκρατίας.
Η συμφωνία αυτή εναντίον της Χρυσής Αυγής επεκτείνεται σε ολόκληρο το ανθελληνικό τόξο, αφού κανένα κόμμα δεν έχει βγάλει έστω και μία λέξη καταδίκης για αυτές τις επιθέσεις, δείγμα ότι όλοι συμφωνούν και επικροτούν την βία της παρακρατικής αριστεράς.
Νομίζουν όλοι τους ότι με τον συνδυασμό βίας από τους παρακρατικούς, παράνομους αποκλεισμούς από τους κοινοβουλευτικούς συντρόφους τους και ατελείωτη λάσπη από τους συντρόφους τους στα κανάλια θα καταφέρουν να σταματήσουν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία».
 «Πλανώνται πλάνην οικτράν, αφού η Χρυσή Αυγή είναι σαν το ατσάλι, που όσο πιο πολύ το χτυπάς τόσο πιο πολύ σκληραίνει», καταλήγει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης