Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Πατρίδα ή Χάος - Ένα νεκροταφείο της Ιστορίας κατάντησε και η Ελλάς

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Πατρίδα ή Χάος - Ένα νεκροταφείο της Ιστορίας κατάντησε και η Ελλάς
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του  Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Παγκοσμιοποίηση: το πρόσωπο της τυραννίας
Ήταν πριν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια, το 2002, όταν έγραψα ένα βιβλίο με τίτλο “ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ”, στο οποίο καταδείκνυα την αγωνία του σύγχρονου κόσμου, μία αγωνία που συνεχίζεται και η οποία θα οδηγήσει σε μοιραίες συγκρούσεις, οι οποίες θα καθορίσουν το μέλλον αυτής της ίδιας της ανθρωπότητος.

“Ένα νεκροταφείο της Ιστορίας κατάντησε και η Ελλάς”


Τότε, λοιπόν, στα 2002, πριν ακόμη πάρει τις διαστάσεις που έχει πάρει σήμερα η αδυσώπητη μάχη ανάμεσα στην παγκοσμιοποίηση και στις Πατρίδες έγραφα:
“Πώς θα αντισταθεί η Ελλάς του 2002 στην “παγκοσμιοποίηση” χωρίς ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, μήτε ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, έτοιμους να χύσουν το Αίμα τους για την Πατρίδα ή να σταλάξουν αυτήν την ίδια την Ψυχή τους στην Νέα Γενιά, που αποσβολωμένη στέκει παράμερα και δεν ξέρει τι να πιστέψει;
Τουρκία, Σκόπια και Αλβανία ζητούν την Γη μας και εμείς μιλούμε και μπολιάζουμε τα παιδιά μας με το δηλητήριο του διεθνισμού, διαγράφοντας την εθνική μνήμη, αλλοιώνοντας την Ιστορία μας. Εφησυχάζουμε με ένα “ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ” και περιμένουμε τους βαρβάρους για να νομοθετήσουν.
Κάθε τέσσερα χρόνια ψηφίζουμε αυτόν που θα μας “σώσει”, θεωρώντας … σωτηρία τα περισσότερα χρήματα, την απόλυτη ησυχία, λες και δεν γνωρίζουμε πως η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΡΗΝΗ υπάρχει μόνον στα νεκροταφεία.
Ένα νεκροταφείο της Ιστορίας κατάντησε και η Ελλάς, με νεκροθάφτες και τελετάρχες τους “σπουδαίους” του τόπου, τους τραπεζίτες και τους καναλάρχες, τους βουλευτές και τους υπουργούς, τους βασιλείς του χρήματος, αλλά και της απάτης. Ένας λαός γεμάτος λόγια. Λόγια, λόγια, λόγια και έργα μηδέν. Ένα απόλυτο τέλμα”.
 
Εχθρός τους η Ιστορία

Αυτή η αλλοίωση της Ιστορίας μας, βλέπουμε σήμερα όπου την χώρα μας κυβερνά μία κυβέρνηση με ρίζες μαρξιστικές χωρίς καμία αντίδραση από πλευράς των νεοφιλελεύθερων της κεντροδεξιάς, να προχωρεί με ταχείς ρυθμούς.
Οι “ινστρούχτορες” της συμφοράς που εξουσιάζουν τον τόπο και οι λογιστές της πλουτοκρατίας, οι οποίοι επιθυμούν να τους διαδεχθούν, αμφισβητούν με κάθε τρόπο την ιστορική συνέχεια των Ελλήνων και μας λένε ότι το Ελληνικό Έθνος είναι δημιούργημα του… 19ου αιώνος!
 Δυστυχώς, γι’ αυτούς, η ιστορική αλήθεια τα αντίθετα μαρτυρεί και ήταν πριν 600 και πλέον χρόνια όταν ένας ξεχωριστός πνευματικός άνθρωπος, ο Πληθών ο Γεμιστός, περιέγραφε πλήρως το εθνικό κράτος των Ελλήνων και είναι βέβαιον ότι στα 1412 δεν ήταν επηρεασμένος από το πνεύμα της… Γαλλικής επαναστάσεως, όπως θέλουν να μας λένε οι μαρξιστές και φιλελεύθεροι ψευτοϊστορικοί, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι εχθροί της Ιστορίας!
 Συγκεκριμένα ο Πλήθων σε επιστολή του προς τον Αυτοκράτορα Εμμανουήλ Παλαιολόγο το 1412 αναφέρει: «Εσμέν γαρ ούν ών ηγείσθε τε και βασιλεύετε Έλληνες το γένος, ως ήτε η φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί … Ταύτην γαρ δη φαίνονται την χώραν Έλληνες αεί οικούντες …»
 
Θέλουν να καταργήσουν και τον… Ελληνικό λαό!

Όμως, δυστυχώς, αυτά παραμένουν άγνωστα και οι εχθροί του Έθνους στο όνομα της παγκοσμιοποίησης διαλύουν τα πάντα και δεν είναι μόνο η πρόθεσή τους να “αλλάξουν” την Ιστορία, αλλά και να αλλάξουν και τον ίδιο τον λαό και είναι χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε σε σχετικό διάλογο για τα νέα βιβλία της Ιστορίας ένας καθηγητής του Παντείου Πανεπιστήμιου.
Ο πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Κοντογιώργης αναφερόμενος στις αλλαγές στα βιβλία της Ιστορίας κατέθεσε την παρακάτω άποψη: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι από αγράμματοι έως ιδεολογικά εθελόδουλοι.
Δηλαδή δεν έχουν επίγνωση του τι σημαίνει συνέχεια ή ασυνέχεια της Ιστορίας.
Παπαγαλίζουν κάποια πράγματα που λένε οι Δυτικοί, οι οποίοι δεν είχαν συνέχεια στην Ιστορία τους διότι γεννήθηκαν ως νέα έθνη τον 18ο-19ο αιώνα.
Το κυριότερο, όμως, είναι ότι προπαγανδίζουν τη δυτική εκδοχή της ασυνέχειας του Ελληνισμού επειδή η Δύση ήθελε να βγάλει στην άκρη την ελληνική συνέχεια, δηλαδή το Βυζάντιο και τον νεότερο Ελληνισμό, για να οικειοποιηθεί η ίδια την αρχαιότητα. Θέλουν να αλλάξουν τον λαό και αν μπορούσαν να τον αλλάξουν, θα τον άλλαζαν».
 
Μετά τα Σοβιέτ

Ήταν στα 1990 μετά την πτώση του σοβιετικού καθεστώτος σε ολόκληρη την ανατολική Ευρώπη, όταν και άνοιξε διάπλατα ο δρόμος προς την περίφημη παγκοσμιοποίηση.
Ο κομμουνισμός κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και η πτώση του αυτή δείχνει ξεκάθαρα το γεγονός ότι επρόκειτο για μια απάνθρωπη ιδεολογία, η οποία δεν είχε άλλο σκοπό από το να προετοιμάσει αυτήν την ολοκληρωτική επίθεση ενάντια στα Έθνη, στις Πατρίδες, στην εθνική ταυτότητα των λαών, στην Φυλή και την Παράδοση.
Και αμέσως μετά, καθόλου τυχαία, ήλθαν και απλώθηκαν παντού σε ολόκληρο τον κόσμο οι περίφημες Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, οι οποίες είχαν και έχουν σκοπό εθνομηδενιστικό, καλυμμένο με τον μανδύα ενός ψευτοανθρωπισμού και ενός δήθεν αντιρατσισμού.
Μέγας εμπνευστής του πνεύματος αυτής της παγκοσμιοποίησης ο φιλόσοφος της “ανοιχτής κοινωνίας” (open society) Καρλ Πόππερ, ο οποίος σαν εχθρό της ανεκτικότητας η οποία πρέπει να επιβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο δεν βλέπει άλλον από τον μεγάλο Έλληνα φιλόσοφο Πλάτωνα και το πνεύμα του το οποίο χαρακτηρίζει φασιστικό!
Ο μεγάλος μέντορας των ΜΚΟ δεν είναι άλλος από έναν οπαδό του Καρλ Πόππερ και συγκεκριμένα ο μεγαλοχρηματιστής Τζωρτζ Σόρος, ο οποίος σκοπίμως ονόμασε το ίδρυμά του “Open Society Foundation”.
Ο Τζωρτζ Σόρος, ο οποίος έχει αναφερθεί ειδικά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έχει ασκήσει σκληρή πολεμική ενάντια στο εθνικιστικό κίνημα των Ελλήνων, όπως και στα εθνικιστικά κινήματα όλων των χωρών του κόσμου.
 
Οι Πατρίδες, το Έθνος, η Παράδοση θα δώσουν την ύστατη μάχη
 
Πριν λίγες ημέρες δόθηκε μια μάχη εκλογική στην Γαλλία, όπου οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης χωρίς κανένα προσωπείο νίκησαν.
Όμως, η νίκη τους ήταν Πύρρειος, αφού τελικά το ποσοστό που πήρε ο εκλεκτός τους τραπεζίτης Μακρόν, εάν υπολογίσει κανείς την αποχή και τον αριθμό των λευκών ψηφοδελτίων είναι μειοψηφικό.
 Επί πλέον μια δυναμική μειοψηφία, η οποία είναι εξαιρετικά πιθανό στο πέρασμα του χρόνου να γίνει πλειοψηφία λέει όχι στην παγκοσμιοποίηση.
Παρά ταύτα η παγκοσμιοποίηση επελαύνει.
Τρία δισεκατομμύρια και πλέον άνθρωποι ζουν σε καθεστώς δουλείας αμειβόμενοι με… ένα δολάριο την ημέρα (!) και αυτοί παράγουν προϊόντα, τα οποία οι έμποροι των εθνών μεταφέρουν στην Δύση, οδηγώντας με αυτόν τον τρόπο στην ανέχεια και την εξαθλίωση εκατοντάδες εκατομμύρια εργατών και αγροτών της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής.
Οι έμποροι των εθνών πιστεύουν ότι αυτήν την φορά θα νικήσουν, αλλά και πάλι η Ιστορία θα πει τον τελικό της λόγο και οι Πατρίδες, το Έθνος, η Παράδοση θα δώσουν την ύστατη μάχη και θα νικήσουν.
Σε διαφορετική περίπτωση η ανθρωπότητα θα περιέλθει σε μια κατάσταση ενός απόλυτου χάους, σε μία ανείπωτη φρίκη, που όμοια της δεν έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης