Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Κάποια ρύθμιση για το χρέος θα υπάρξει, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την τρίχα τριχιά

Χατζηδάκης: Κάποια ρύθμιση για το χρέος θα υπάρξει, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την τρίχα τριχιά
Η κυβέρνηση μπλοκάρει τις επενδύσεις υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την εκτίμηση πως θα υπάρξει κάποια ρύθμιση για το χρέος από την πλευρά των δανειστών διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, ο οποίος υποστήριξε πως σε αυτό το ενδεχόμενο «ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την τρίχα τριχιά».
«Κάθε θετική εξέλιξη για το χρέος είναι καλοδεχούμενη» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος υπογράμμισε πως η όποια ρύθμιση για το χρέος έρχεται σε συνέχεια άλλων ρυθμίσεων που προηγήθηκαν το 2012.
Ο κ.Χατζηδάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε ότι μπλοκάρει τις επενδύσεις με αποτέλεσμα όπως είπε, να έχει χαθεί το κλίμα εμπιστοσύνης των επενδυτών.
Αναφερόμενος στη στρατηγική της ΝΔ ο κ.Χατζηδάκης υποστήριξε ότι θα πρέπει να ασκήσει μια αιχμηρή αντιπολίτευση που να αφήνει αποτύπωμα.
«Το βασικό είναι να απευθυνθούμε στους πολίτες που είναι δύσπιστοι απέναντι στο πολιτικό σύστημα» είπε ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος έκανε λόγο για δημιουργική ανανέωση της ΝΔ στα πρόσωπα, τονίζοντας πως αυτό που προέχει, είναι να προβάλουμε ολοένα και περισσότερο τον προγραμματικό λόγο της ΝΔ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης