Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Η κυβέρνηση έδωσε γη και ύδωρ και εισπράττει... καρπαζιές για το χρέος

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Η κυβέρνηση έδωσε γη και ύδωρ και εισπράττει... καρπαζιές για το χρέος
Ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών μετά τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Eurogroup
«Έδωσαν γη και ύδωρ και εισπράττουν καρπαζιές για το... χρέος» δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολιάζοντας το ναυάγιο του Eurogroup.
Ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών μετά τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Eurogroup.
Σε γραπτή του δήλωση τονίζει πως «η κυβέρνηση Τσίπρα, εθελόδουλη μέχρι μυελού οστέων, προσέφερε γην και ύδωρ στους Γερμανούς επικυρίαρχους της χώρας» και προσθέτει «οι Τσίπρας, Τσακαλώτος και Σία έσειαν ως “επιτυχία” το “αντάλλαγμα” της γερμανικής δέσμευσης για δήθεν μέτρα μείωσης του χρέους.
Και λέμε δήθεν μέτρα διότι δεν αποτελούν ούτε ασπιρίνες για το μέγεθος του προβλήματος.Όμως, ούτε καν σε αυτά τα μέτρα δεν δεσμεύθηκαν στο Eurogroup Μέρκελ και Σόιμπλε».
Το κορυφαίο στέλεχος της ΛΑΕ αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι στο χθεσινό Eurogroup η γερμανική πλευρά «έφτυσε» κατάμουτρα τους κυβερνητικούς υπαλλήλους της στην Αθήνα και κυρίως τη χώρα, «καταδεικνύοντας ακόμα πιο προσβλητικά ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κυβέρνηση αλλά μόνο μαριονέτες του βρόμικου γερμανικού κατεστημένου της ΕΕ».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης