Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος: Οι εταίροι να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Ελλάδα

Παυλόπουλος: Οι εταίροι να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Ελλάδα
«Η Ελλάδα έχει δικαίωμα να ζητήσει από τους εταίρους την εκπλήρωση και των δικών τους υποχρεώσεων» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Λίγες ημέρες μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup, όπου δεν αποφασίστηκε ούτε η εκταμίευση της επόμενης δόσης αλλά ούτε και η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε ότι έφτασε η στιγμή που οι εταίροι πρέπει να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Ελλάδα.
Ειδικότερα, ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε ότι η Ελλάδα έχει δικαίωμα να ζητήσει από τους εταίρους την εκπλήρωση και των δικών τους υποχρεώσεων, από τη στιγμή που (η Ελλάδα) έχει εκπληρώσει τις δικές της. 
Υπογράμμισε, δε, ότι μετά το τέλος της αξιολόγησης «ο δρόμος μας είναι ένας: ανάπτυξη και πάλι ανάπτυξη». Παράλληλα τόνισε την ανάγκη η χώρα να γίνει φιλική προς τις επενδύσεις, και να μειώσει τη γραφειοκρατία.
Επίσης, ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι η αλλαγή πολιτικής εντός της ευρωζώνης είναι αναγκαία.
«Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τους ρυθμούς ανάπτυξης στην ευρωζώνη, και η αλλαγή πολιτικής εντός αυτής είναι αναγκαία» είπε στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης