Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καρατζαφέρης: Εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2018 – Θα τις χάσει ο Τσίπρας

Καρατζαφέρης: Εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2018 – Θα τις χάσει ο Τσίπρας
Ο επόμενος πρωθυπουργός δεν θα αλλάξει τίποτα, θα είναι το υπάκουο παιδί των Merkel, Schaeuble είπε ο κ.Καρατζαφέρης
Την εκτίμηση πως οι επόμενες εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2018 διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος υποστήριξε πως θα τις χάσει ο Τσίπρας.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι ο επόμενος πρωθυπουργός δεν θα αλλάξει τίποτα, αντιθέτως «θα είναι το υπάκουο παιδί της Merkel και του Schaeuble.
«Θα είναι περισσότερο γερμανότροπος από τους Τσίπρα, Σαμαρά και Παπανδρέου» υποστήριξε ο κ.Καρατζαφέρης, ο οποίος προανήγγειλε την κάθοδο του στις επόμενες εκλογές.
Όπως είπε, ο Τσίπρας θα χάσει τις εκλογές και τα ποσοστά του θα βγουν «τραυματισμένα», αν και εκτίμησε πως τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φτάσουν σε αυτά του ΠΑΣΟΚ, ενώ άσκησε κριτική και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ηγετικές του ικανότητες.
Αναφερόμενος στον Κ. Καραμανλή, ο κ.Καρατζαφέρης είπε πως δεν ήταν ο χειρότερος πρωθυπουργός που έχει περάσει από την Ελλάδα, τονίζοντας ότι  αν επέστρεφε σήμερα στην πολιτική σκηνή θα ήταν καλύτερος από την προηγούμενη φορά.
Κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του Ιβαν Σαββίδη, ο κ.Καρατζαφέρης τον χαρακτήρισε «Κοσκωτά της εποχής μας», υπογραμμίζοντας πως αγοράζει τα πάντα, πως είναι το νέο «φρούτο» που έχει κολλήσει δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και πως έχει πολλά δούναι λαβείν με τον κ. Καμμένο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης