Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 14% της ΝΔ με 33% έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ με 7,5% η Χρυσή Αυγή

tags :
Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 14% της ΝΔ με 33% έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ  με 7,5% η Χρυσή Αυγή
Εκτός βουλής μένουν Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ένωση Κεντρώων με 1,5%
Διευρύνεται η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του Action24 να δίνει προβάδισμα 13% στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αναλυτικότερα, στη δημοσκόπηση η ΝΔ συγκεντρώνει 30% στην πρόθεση ψήφου, έναντι 17% του ΣΥΡΙΖΑ, διευρύνοντας τη διαφορά των δύο κομμάτων κατά μία μονάδα συγκριτικά με τη δημοσκόπηση του προηγούμενου μήνα.
Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή, με 7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,5% και το ΚΚΕ με 6%.
Εκτός βουλής μένουν Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ένωση Κεντρώων με 1,5% ενώ η Πλεύση Ελευθερίας συγκεντρώνει 2%.
Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η διαφορά ανεβαίνει στο 14% καθώς η ΝΔ συγκεντρώνει 33% έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια ώρα, η διαφορά μεταξύ των δύο «εκτοξεύεται» στην παράσταση νίκης, «αγγίζοντας» τις 47 μονάδες, με τη ΝΔ να εκτιμάται σε ποσοστό 64% έναντι 17% του ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται με 34% ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με διαφορά 15 μονάδων από τον Αλέξη Τσίπρα, που συγκεντρώνει το 19%, ενώ το 43% απαντά «Κανένας από τους δύο».










Επιπλέον, οι ερωτηθέντες αξιολογούν σε ποσοστό 76% αρνητικά τη συνολική συμφωνία με τα μέτρα και τα αντίμετρα, έναντι 16% που την αποτιμούν θετικά.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης