Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Φιάσκο η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης – Ο Τσίπρας δεν ξέρει τι γίνεται στην Ευρώπη

Μπακογιάννη: Φιάσκο η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης – Ο Τσίπρας δεν ξέρει τι γίνεται στην Ευρώπη
Έκφραση ακραίου παραλογισμού η τρομοκρατία υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης κατέληξε σε φιάσκο διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός δεν ξέρει τι γίνεται στην Ευρώπη.
«Η διαπραγμάτευση κατέληξε σε ένα φιάσκο, διότι επελέγη η λάθος ώρα.
Η ΝΔ ζητούσε εδώ και έναν χρόνο να κλείσει γρήγορα η αξιολόγηση.
Όλα γίνονται για επικοινωνιακούς λόγους.
Οπρωθυπουργός δεν ξέρει τι πραγματικά γίνεται στην Ευρώπη και πώς πραγματικά σκέπτεται το ΔΝΤ.
Μετά από 3 χρόνια, μετά από δύο αχρείαστα μνημόνια, μετά από τη στιγμή που έφτασε η Ελλάδα να βγει από την Ευρώπη με κλειστές τις τράπεζες, με όλο το χτύπημα, δίνουμε μάχη για να δούμε εάν θα καταφέρουμε να φτάσουμε πίσω στο καλοκαίρι του 2014.
Δεν είναι αμαρτία αυτό;» διερωτήθηκε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» η κα.Μπακογιάννη, η οποία αναφέρθηκε και στην επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου.
«Η τρομοκρατία δεν έχει δικαιολογία γιατί έχει δράσει σε πάρα πολλές εποχές για διάφορους λόγους και σε μέρη τα οποία δεν είχαν ποτέ διχασμό, ούτε τίποτα από όλα αυτά.
Είναι μια έκφραση ακραίου παραλογισμού, για αυτό και χρειάζεται πάρα πολύ αποφασιστική αντιμετώπιση» είπε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για την επίθεση κατά του κ.Παπαδήμου.
«Πρόκειται για μια πράξη δειλών ανθρώπων εναντίον ενός ανθρώπου, ο οποίος εκλήθη να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τις προσέφερε στην Ελλάδα, από διάφορες θέσεις χωρίς να έχει επιζητήσει τη θέση του πρωθυπουργού» τόνισε η κα.Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας πως «είναι αδιανόητο η χώρα να βρίσκεται στη δυσκολότερη στιγμή της, η οικονομία να στενάζει, να δημοσιεύονται όλα τα στοιχεία για το Eurogroup και να έχουμε ένα εκατομμύριο ανέργους και να κάνει τον γύρο του κόσμου η είδηση ότι ένας τέως πρωθυπουργός υπέστη δολοφονική επίθεση στη χώρα μας».
«Έχει να συμβεί από την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, είναι αδιανόητο» είπε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης