Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έρευνα για τον έλεγχο του αυτοκινήτου του Παπαδήμου από το φρουραρχείο της βουλής

tags :
Έρευνα για τον έλεγχο του αυτοκινήτου του Παπαδήμου από το φρουραρχείο της βουλής
O φρούραρχος της Βουλής δεν επιβεβαιώνει την κατάθεση του αστυνομικού, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μια πάγια διαδικασία που δεν έχει ακολουθηθεί
Έρευνα για το αν το παγιδευμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος είχε ελεγχθεί στη βουλή διεξάγει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί απαντήσεις.
Η έρευνα ξεκίνησε ύστερα από τη σύγχυση που δημιουργήθηκε μετά την κατάθεση ενός εκ των αστυνομικών της φρουράς του πρώην πρωθυπουργού: είπε πως χτες το πρωί, όταν παρέλαβε από το σπίτι του τον Λ. Παπαδήμο, πήρε και τέσσερις φακέλους του, όπως προβλέπει η διαδικασία, για να ελεγχθούν στα ειδικά μηχανήματα της Βουλής.

Όπως αναφέρει ο αστυνομικός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού άφησαν τον Λ. Παπαδήμο στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο ίδιος μετέφερε τους φακέλους στην Βουλή με την μοτοσικλέτα του και τους παρέδωσε για έλεγχο στα μηχανήματα X-ray, στο φυλάκιο δίπλα στην κεντρική είσοδο. Λίγα λεπτά αργότερα του επέστρεψαν την αλληλογραφία, με την οποία πήγε και πάλι στην ΤτΕ όπου την παρέδωσε στον Λ. Παπαδήμο.

Όπως γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο φρούραρχος της Βουλής δεν επιβεβαιώνει την κατάθεση του αστυνομικού, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μια πάγια διαδικασία που δεν έχει ακολουθηθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης