Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας: Η Αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τις τρομοκρατικές πράξεις

Τόσκας: Η Αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τις τρομοκρατικές πράξεις
Η κυβέρνηση και η ηγεσία της αστυνομίας εργάζονται για να φέρουν  τους τρομοκράτες στα χέρια της δικαιοσύνης, είπε ο αναπληρωτής υπουργός για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας
"Η κυβέρνηση, η πολιτική και η φυσική ηγεσία της Αστυνομίας προσπαθεί, ώστε να φέρει γρήγορα στη Δικαιοσύνη τους τρομοκράτες", δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, εξερχόμενος του Ευαγγελισμού.
Ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία της υγείας του κ. Παπαδήμου.
Όπως είπε, "η κυβέρνηση, η πολιτική και η φυσική ηγεσία της Αστυνομίας προσπαθεί, ώστε να φέρει γρήγορα στη Δικαιοσύνη τους τρομοκράτες.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν τους έδωσε κανένας το δικαίωμα να το παίζουν "εκδικητές" ή να το παίζουν "επαναστάτες", γιατί ο ελληνικός λαός έχει άλλη εικόνα και έχει άλλη γνώμη".
"Αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικούν ότι εκπροσωπούν κανέναν, παρά τον εαυτό τους.
Τους έχει καταδικάσει ο ελληνικός λαός και πολύ σύντομα πιστεύουμε - και εργαζόμαστε - θα βρεθούν στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης", πρόσθεσε ο κ. Τόσκας.
Κατά τον ίδιο, είναι λάθος, όταν κάποιοι, όταν κάποια κόμματα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις και να αποκτήσουν όφελος από τέτοια περιστατικά.
Υπογράμμισε ακόμη ότι "η Αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τις τρομοκρατικές πράξεις, γιατί η Αριστερά πιστεύει ότι ο λαός είναι αυτός που κάνει τις αλλαγές, ο λαός προωθεί τις πολιτικές καταστάσεις και ο λαός με τις μαζικές του εκδηλώσεις παλεύει για κάτι καλύτερο".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης