Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντωνοπούλου: Η αντιπολίτευση να λογικευθεί και να στηρίξει την κυβέρνηση στο θέμα του χρέους

Αντωνοπούλου: Η αντιπολίτευση να λογικευθεί και να στηρίξει την κυβέρνηση στο θέμα του χρέους
Η ΝΔ να καταλάβει ότι έχουμε αρχίσει και μπαίνουμε σε άλλο χώρο και χρόνο και να συμπορευθεί σε αυτά τα δύσκολα θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε», επισημαίνει η αναπληρώτρια υπουργός
Τη στήριξη της αντιπολίτευσης στο θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους ζητεί η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.
Βασικό μέλημα της κυβέρνησης είναι να εισέλθει η χώρα στην ποσοτική χαλάρωση και να διευθετηθεί το ζήτημα του χρέους, σημειώνει η κ. Αντωνοπούλου.
«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε καλό θα είναι η αντιπολίτευση να λογικευθεί.
Η ΝΔ να καταλάβει ότι έχουμε αρχίσει και μπαίνουμε σε άλλο χώρο και χρόνο και να συμπορευθεί σε αυτά τα δύσκολα θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε», επισημαίνει η αναπληρώτρια υπουργός σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα left.gr.
Μπορεί ορισμένα μέτρα να προτιμούσαμε να μην τα είχαμε πάρει αναφέρει η κ. Αντωνοπούλου προσθέτει ωστόσο, ότι η διαπραγματευτική ομάδα κέρδισε σε κάποια θέματα, όπως είναι τα εργασιακά, καθώς επανέρχονται τα εργασιακά δικαιώματα μετά το τέλος του μνημονίου.
Επίσης εμφανίζεται βέβαιη ότι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης στις 15 Ιουνίου, «θα μπορέσουμε να αλλάξουμε σελίδα και να επικεντρωθούμε στα θετικά τα οποία θα επιτρέψουν στην οικονομία να πάρει μια ανάσα».
Εκφράζει, επίσης, την ελπίδα ότι τον Αύγουστο του 2018 η χώρα θα βγει από την αυστηρή επιτήρηση, με το μικρότερο δυνατό κόστος για την ελληνική κοινωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης