Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας (υπ. ΠτΠ): Υπήρξε κενό ασφαλείας στον έλεγχο του τρομοδέματος που τραυμάτισε τον Παπαδήμο

Τόσκας (υπ. ΠτΠ): Υπήρξε κενό ασφαλείας στον έλεγχο του τρομοδέματος που τραυμάτισε τον Παπαδήμο
Η κυβέρνηση και η ηγεσία της αστυνομίας εργάζονται προκειμένου να φέρουν τους τρομοκράτες γρήγορα στα χέρια της δικαιοσύνης
Το κενό ασφαλείας στον έλεγχο του τρομοδέματος το οποίο εξερράγη στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου, παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Ο υπουργός, εξερχόμενος του Ευαγγελισμού, δήλωσε οτι «η κυβέρνηση και η ηγεσία της αστυνομίας εργάζονται προκειμένου να φέρουν τους τρομοκράτες γρήγορα στα χέρια της δικαιοσύνης».
Υπογράμμισε, ότι «κανένας δεν τους έδωσε το δικαίωμα να το παίζουν εκδικητές και επαναστάτες εντός εισαγωγικών, καθώς ο ελληνικός λαός έχει άλλη γνώμη και καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες" και τόνισε οτι "η Αριστερά βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με τρομοκρατικές πράξεις και σημείωσε ότι ο λαός κάνει τις αλλαγές και παλεύει για το καλύτερο».
Επιπλέον, ο υπουργός χαρακτήρισε λάθος την προσπάθεια, όπως είπε, κάποιων κομμάτων να εκμεταλλευτούν τέτοιου είδους περιστάσεις και δεσμεύτηκε ότι οι αρχές δουλεύουν νύχτα και μέρα προκειμένου να καταλήξουν σε κάποιο αποτέλεσμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης