Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Στις 15 Ιουνίου θα έχουμε καθαρή λύση για το χρέος - Τίποτα λιγότερο από αυτό

Παππάς: Στις 15 Ιουνίου θα έχουμε καθαρή λύση για το χρέος - Τίποτα λιγότερο από αυτό
Eκλογές θα γίνουν το 2019 τον Σεπτέμβριο, αναφέρει  ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς
«Στις 15 Ιουνίου θα έχουμε καθαρή λύση για το χρέος.
Τίποτα λιγότερο από αυτό», τονίζει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην Real News.
Όπως σημειώνει, «η τακτική της μετάθεσης των μεγάλων αποφάσεων, που ακολουθούν ορισμένοι ως σήμερα, δεν έχει μέλλον», ενώ η πρόταση που κατατέθηκε δεν συνιστά καθαρή λύση.
Σύμφωνα με τον κ. Παππά, αυτό που είδαμε στο Eurogroup ήταν ένα παιχνίδι πολιτικών σκοπιμοτήτων, ενώ το ΔΝΤ δεν ήταν και τόσο ακλόνητο στις θέσεις του περί αναδιάρθρωσης του χρέους.
Σημειώνει δε, πως WE. Schaeuble και P. Thomsen είναι πολιτικοί αντίπαλοι με τους οποίους έχουμε σαφείς και γνωστές διαφωνίες, αλλά και ότι η Ευρώπη συνολικά χρειάζεται άλλη πορεία.
Περαιτέρω, ο υπουργός υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση έχει εντολή τετραετίας για να βρει λύση σε όσα μας οδήγησαν στη καταστροφή επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, να ομαλοποιήσει την κατάσταση και να βάλει τη χώρα σε νέα πορεία.
Κατά τον ίδιο, εκλογές θα γίνουν το 2019 τον Σεπτέμβριο και αφού θα έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται τα αντίμετρα.
Αναφερόμενος τη ΝΔ και τον πρόεδρό της Κ. Μητσοτάκη, του καταλογίζει μίσος για την αριστερά και κόλλημα της πολιτικής βελόνας σε συνταγές αλά ΔΝΤ, σημειώνοντας ότι η ηγετική ομάδα περί τον κ. Μητσοτάκη έχει επιλέξει τον ακροδεξιό νεοφιλελευθερισμό.
Για τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς δηλώνει αισιόδοξος ότι μπορούν να συγκλίνουν με ένα πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης και νέου κοινωνικού κράτους που εμείς οικοδομούμε.
Τέλος, αναφερόμενος στο τηλεοπτικό τοπίο μεταξύ άλλων τονίζει πως πρέπει να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία για νέο διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες από την ανεξάρτητη Αρχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης