Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαντάς: Καμία δημοκρατική χώρα και πολιτεία δεν μπορεί να μην έχει απόλυτο μέτωπο απέναντι στην τρομοκρατία

Μαντάς: Καμία δημοκρατική χώρα και πολιτεία δεν μπορεί να μην έχει απόλυτο μέτωπο απέναντι στην τρομοκρατία
Ο δημοκρατικός διάλογος έχει πολλά άλλα θέματα να συγκρουστεί με βάση τις διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις είπε ο κ.Μαντάς
Για την ανάγκη να υπάρχει απόλυτη καταδίκη της τρομοκρατίας έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντάς κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Γ. Φιλιππάκη για την επίθεση στον Λ. Παπαδήμο και για την θέση του ότι δεν θα τον ενοχλούσε εάν έσκαγε μια βόμβα και στα πόδια του Γ. Στουρνάρα.
«Θα είμαι απόλυτος, σε αυτά τα θέματα οφείλουμε να είμαστε απόλυτοι.
Καμία δημοκρατική χώρα και πολιτεία δεν μπορεί να μην έχει απόλυτο μέτωπο απέναντι στην τρομοκρατία» τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Μαντάς.
«Συνεπώς, με βάση αυτό κρίνονται όλοι και ιδιαίτερα αυτοί που εκφράζουν δημόσιο λόγο και δεν είναι ανεκτό σε δημοκρατική πολιτεία, σε δημοκρατική λειτουργία να μπορούν να εκφέρονται τέτοιες απόψεις, αν μπορεί κανείς να τις χαρακτηρίσει απόψεις, οι οποίες οδηγούνε σε άλλες σκέψεις.
Δυστυχώς, ανοίγουν κάποια πεδία που μας φέρνουν σε πολύ - πολύ δύσκολες καταστάσεις
Πρέπει να είμαστε απόλυτοι απέναντι σε αυτό το ζήτημα.
Απόλυτη καταδίκη.
Ο δημοκρατικός διάλογος έχει πολλά άλλα θέματα να συγκρουστεί με βάση τις διαφορετικές πολιτικές απόψεις, αλλά σε αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτοι» υπογράμμισε ο κ.Μαντάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης